Tysk flagga
English
Swedish
Vandrare
Halmstad Arena
Golfspelare
Fiskare

Aktiviteter

Passa på att ta ett dopp vid någon av Halmstads fina stränder, besök flaggskeppet Tylösand eller hitta din egen favoritvik. Naturen finns nära hela tiden med vidsträckta myrar, ädellövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Upplev något av alla våra naturreservat till fots, cykel eller varför inte kanot? Är du sugen på att slå några slag har du hamnat rätt här med. Det finns hela tolv golfbanor i Golfhuvudstaden Halmstad. Prova din kreativa sida i en hantverksbod eller upplev spänningen i en mer fartfylld aktivitet. 

Svärjarehålan - Handikappbad

En handikappanpassad strand med klippor, sandstrand och gräsmattor.

Runt gräsytorna löper breda, cementerade gångar som leder ända ner till havet. Badplatsen är utformad i samarbete med handikapporganisationer, så att den på allra bästa sätt kan tillgodose allas behov. I servicebyggnaden finns väl tilltagna omklädningsutrymmen, toaletter, duschar, larmtelefon, förbandslåda och en kiosk. Det finns livbojar och livbåt vid stranden. En stor, skuggig parkering med 18 handikappmarkerade platser finns intill badet.

Kolla på flaggan för att veta om badet är bemannat: hissad flagga betyder att det är det, halad flagga betyder att det inte är det.

Kontaktinformation

Telefonnummer
035-12 02 00

E-postadress
info@tourist.halmstad.se

Webbsida
www.destinationhalmstad.se

Hitta hit

Besöksadress
Tylösand
30102 Halmstad

Vägbeskrivning
Klicka på på kartan till höger för vägbeskrivning.

Var är jag?
Klicka på på kartan till höger för att se din position.