Spa i Halmstad

Hallänningar lever längst i hela Sverige. Kanske är det förmågan att ta vara på livets goda som gör skillnaden? Unna dig ett besök på någon av Halmstads avkopplande spaanläggningar.

I Halmstad finns flera spaanläggningar att välja på, både stora spa och små genuina relaxavdelningar.

Vy över Tylösand strand från The Spa på Hotel Tylösand i Halmstad

Vy över Tylösand strand från The Spa på Hotel Tylösand. Foto: Pamela Hanné

Spa intill havet

Hotel Tylösand Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns The spa. Ett prisbelönt och populärt spa, med storslagen utsikt och förstklassigt läge. Havet ligger utanför dörren och panoramavyn över sanddynerna suddar ut gränserna mellan inne och ute. Upplevelserna överraskar, inspirerar och släpper loss mycket kreativ energi. Här är det okej att skratta och ha kul, samtidigt som du unnar dig avkoppling och njutning. The Spa listas ofta som ett av Sveriges bästa spa.

Tylebäck Hotell & Konferens Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. välkomnas du till en stund av stillhet och ro på en relax mitt i naturen. Anläggningen har ett fantastiskt läge i strandskogen mellan Tylösand och Frösakull. Här råder lugnet och hela anläggningen är inbäddad i grönska. I vilstolen är det bara fågelkvitter och tallarnas sus som hörs.

Vid Västra stranden ligger Söderpiren, som nästan kan ses som ett mindre kallbadhus. Här finns bastu, kallbad (inte bara i havet!), relaxrum och såklart en utomhusbadtunna. Den magiska havsutsikten får du på köpet!

Bubbelbad på Tylebäck Hotell & Konferens

Spaupplevelse på Tylebäck Hotell & Konferens. Foto: Tylebäck

Citynära spaupplevelser

Hotell Continental Relax & Spa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett spa med charmigt läge i Halmstad City. Spaupplevelserna är många. Vad sägs om utomhusbad i varm källa, fotbad, infrabastu, basturum, sinnenas rum, gym och relaxrum med sköna vilstolar? Lägg därtill ett stort utbud av behandlingar för alla sinnen som ger dig den avkoppling du förtjänar.

På ett av södra Sveriges största äventyrsbad kan du uppleva vattenäventyr alla dagar i veckan. Men på torsdagskvällen råder lugnet och stillheten på Halmstad Arena Bad. Då bjuds du in till Aftonbad för vuxna, en kväll för relax och avkoppling. Belysningen dämpas, levande ljus tänds och stämningsfull musik fyller badet.

Mitt i centrum hittar du mysiga Spa Halmstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här erbjuds du en avstressande modern miljö mitt i stan, men tre trappor upp från stadspulsen. Njut i spaet och på den lummiga takterassen med utsikt över takåsarna. Väl valda material blandar sig med ljuva dofter och ljudet av stillsam musik och vatten.

Hotel Continental Relax & Spa

Utespa på Hotel Continental Relax & Spa. Foto: Hotel Continental

Mer spa och wellness

Guldkorn

Mer av Halmstad