Evenemang

Teater. Konserter. Konstutställningar. Idrott. Kultur. Vad vill du uppleva? I Halmstad finns mycket att välja på, så det är enkelt att skapa nya minnen.

Inspiration

Sök i vår evenemangskalender

I evenemangskalendern kan du se vad som händer i Halmstad under ditt besök. Här listar vi både evenemang och aktiviteter.

Från den 29 april 2021 hämtar vi evenemang från vårt nya evenemangs­kalender­verktyg Event Manager. Verktyget är helt nytt och kommer fortsätta att utvecklas vidare. Just nu använder vi verktygets egna visning, men arbetar med att ta fram möjligheten att visa evenemangen direkt på destinationhalmstad.se. Se våra tre tips nedan och klicka sedan på den gröna knappen under för att ta dig vidare till evenemangskalendern.

Evenemang, Covidbevis och Covid-19

Den 24 november 2021 beslutade regeringen om att införa Covidbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar som äger rum inomhus och samlar fler än 100 personer. Beslutet gäller från den 1 december 2021. För information om det evenemang du planerat att besöka vänligen kontakta aktuell arrangör. Se även vår sida där vi samlar info med anledning av Covid-19.

Registrera evenemang

Mer av Halmstad