Konserter utomhus i sommar

Utomhuskonserter under bar himmel hör sommaren till. Solen skiner och musiken flödar i ljumna sommarkvällar. Här presenterar vi 2020 års magiska utomhuskonserter efterhand som de släpps.

After beach i Tylösand

27 juni–1 augusti – Solgården, Tylösand
Varje dag kör Solgården igång efter stranden-partyt med ett After Beach-band som vet hur man får upp det rätta trycket på scenen. En självklar avslutning på en härlig dag på stranden. Mycket folk, härlig stämning och grym musik.
Läs mer om after beach på Solgårdenlänk till annan webbplats

After beach på barnens vis

20 juni och 7, 14 och 21 juli – Strandgården
För barn och vuxna med barnasinnet kvar kör Strandgården After beach på barnens vis med populära barnsånger och besök av kända barnfigurer.

Gullbrananfestivalen

2–5 juli – Gullbranangården
På Gullbrananfestivalen kan du lyssna till flera olika konserter, träffa vänner, njuta av strand och hav. Smtidigt som du får möjlighet att inspireras och utmanas i din kristna tro.
Läs mer om Gullbrannafestivalenlänk till annan webbplats

Alphaville

15 juli – Solgården, Tylösand
Ikoniska synthpop Alphaville firar deras 35 års jubileum med Forever Young Tour 2019 och fortsätter med unika spelningar även 2020!
Läs mer om Alphaville på Solgårdenlänk till annan webbplats

Darin

22 jul – Solgården, Tylösand
Efter att fyllt landets största arenor under 2019 ger sig Darin ut på en efterlängtad sommarturné.
Läs mer om Darin på Solgården

Tomas Ledin

25 juli – Brottet
Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits.
Läs mer om Tomas Ledin på Brottetlänk till annan webbplats

The Ark

29 juli – Solgården, Tylösand
Ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår för en turné i sommar. 20 år efter debuten och tio år efter beskedet att de bestämt sig för att sluta är The Ark tillbaka.

Uno Svenningsson

1 augusti, Wapnö gård
Sommaren 2020 gör Uno Svenningsson en konsert i miljöer utöver det vanliga. År 1993 valde Uno att satsa på sin solokarriär. Debutalbumet "Uno" kom ut 1994 och innehöll bland annat hitlåtarna "Under ytan" och "Tro på varann" (med Eva Dahlgren).
Läs mer om Uno Svenningsson på Wapnö gårdlänk till annan webbplats

Mares

5 augusti – Solgården, Tylösand
En av förra årets mest anmärkningsvärda framgångssagor är den om Mares. Sommaren 2020 är det äntligen dags för Mares att ge sig ut på vägarna igen för en sommarturné!

Fler evenemang

Fler konserter i sommar, fler evenemang och senaste uppdateringar hittar du alltid i vår evenemangskalender.

Mer evenemang

Mer av Halmstad