English

Utskriftsvänliga kartor och pdf:er

Här har vi samlat utskriftsvänliga kartor, magasin och pdf:er som du inom besöksnäringen kan använda för att skriva ut till din kund. Saknar du något? Hör av dig till Turistservice så hjälper vi dig.

Citykartan

En karta i A4-storlek över centrala Halmstad.
Ladda ner citykartan. Pdf, 951.6 kB, öppnas i nytt fönster.

Magasinet Upplev

Halmstads magasin Upplev kommer ut ett par gånger om året. Magasinet är möjligt att beställa hem, samt att skriva ut från webben. Vill du få fler magasin till din verksamhet kontaktar du Turistservice så hjälper vi dig. Ännu mer om det som står i magasinet hittar du alltid på destinationhalmstad.se

Vintermagasin 2021

Historisk stadsvandring

En historisk stadsvandring i centrala Halmstad. Den utskriftsvänliga kartan är på två A4-sidor.

Prins Bertils stig

Prins Bertils stig är kanske Halmstads vackraste vandring. En 18 km kustnära stig som slingrar sig längs havet från centrala Halmstad ut till Tylösand och vidare till lummiga Möllegård. Kartan är på fyra A4-sidor.

Halmstad slott

Halmstad slott

Promenad längs Nissan

Gå en vacker och intressant vandring längs Nissan. Hela turen är drygt åtta kilometer lång och börjar vid Halmstads Teater. Kartan skrivs ut på två A4-sidor.

Hallands kustväg

Mellan Halmstad och Falkenberg slingrar sig Hallands kustväg. På din tur genom det karakteristiska kustlandskapet kan du göra avstickare till natursköna, kulinariska och historiska upplevelser. Kartan skrivs ut på två A4-sidor.