English

Press

Välkommen till pressidan. Här finns material som du förhoppningsvis har nytta och glädje av som journalist eller som medborgare. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Nedan hittar du mer information.

Pressmeddelanden

Pressmeddelande och nyheter hittar du både i vårt eget nyhetsarkiv och i Destination Halmstads pressrum på MyNewsdesk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Du kan prenumerera på bolagets pressmeddelanden genom att klick på knappen 'Följ Destination Halmstad' inne i pressrummet.

Pressbildbank

Vår pressbildbank finns på vårt konto på Mynewsdesk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Där finns nedladdningsbara bilder som är fria att använda i samband med artiklar kopplat till Halmstad som destination. Bilderna får endast användas i redaktionellt syfte. Fotografens namn ska anges vid publicering. För användning i något annat sammanhang krävs tillstånd av berörd fotograf.

Du kan även titta i Halmstads kommuns pressbildbank Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Presskontakter

Halmstad som besöksmål

Halmstad är en fantastisk plats här på jorden. Med våra tre hjärtan i stadsvapnet vågar vi lova att du alltid är hjärtligt välkommen hit. Vi finns till för våra invånare, för besökare, för näringslivet och alla talanger som vill utveckla sig och sina verksamheter i Halmstad. Vi har högskola, natur, kultur, ett attraktivt näringsliv och är en framsynt kommun. Har du som journalist eller skribent frågor om besöksmålet Halmstad? Hör av dig till vår presskoordinator Åsa Elofsson. Hon ser till att du kommer i kontakt med rätt person.

Åsa Elofsson
Kommunikatör och presskontakt
Mobil: 070-60 19 467 Länk till annan webbplats.
E-post: asa.elofsson@halmstad.se

Om Destination Halmstads verksamhet

Har du frågor kring bolagets verksamhet är du välkommen att skicka dessa till vårt diarie destinationhalmstad@halmstad.se.

Större evenemang

Halmstad är i allra högsta grad en upplevelsestad. Både inom kultur och idrott. Vid större evenemang har ofta evenemanget en egen presskontakt.

Sociala medier och webbplatser

Destination Halmstad finns även i flera sociala medier. Vi har samlat en lista med bolagets alla webbplatser samt sociala medier. Länk till annan webbplats.