Liten scen, stor upplevelse! De senaste åren har Halmstad tappat många mindre scener och våra lokala förmågor och artister har gått miste om speltillfällen. Vi är därför glada att äntligen kunna presentera Teaterklubben; Halmstads nya scen för klubbgig.

En möjlighet för lokala, regionala och internationella artister att synas på samma scen. Höstens program består bland annat av exklusiva och intima spelningar med lokala band, stand up-kvällar och större akter. Vi ses på Teaterklubben i Festsalen på Halmstads Teater!

Vilka artister kommer?

Flera akter är bokade inför hösten. Mer information om kommande föreställningar och biljettsläpp släpps efter hand. Du köper dina biljetter hos Halmstads Tourist Centerlänk till annan webbplats eller online via Ticketmaster.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Antalet platser är begränsade, 100 personer per föreställning, så vänta inte för länge med att säkra din biljett!

Dukat med runda bord i Festsalen på Halmstads Teater

Servering

Festsalen möbleras med runda bord när Teaterklubben arrangeras. Dörrarna och serveringen öppnar upp en timme innan föreställningen börjar samt under eventuell paus.

Det senaste om Teaterklubben

Prenumerera på Halmstads Teaters nyhetsbrev om evenemang för att få senaste infon om Teaterklubben.

Staffan Hellstrand

Staffan Hellstrand

Staffan Hellstrand

6 oktober 2021 kl 20.00

Varmt välkommen till en solokonsert som bjuder på rysningar, skratt och klassiska hitlåtar! Med en snart 30 år lång musikkarriär bakom sig har Staffan med åren blivit en av våra säkraste och mest sevärda liveakter. Hans musik har resulterat i grammisar, rockbjörnar och odödliga svenska klassiker som ”Fanfar”, ”Lilla Fågel Blå” och ”Fiskarna I Haven”. Jo, den senare är också Staffans. Förutom solokarriären har Staffan Hellstrand skrivit låtar till och tillsammans med en mängd artister – från Lasse Winnerbäck och Olle Ljungström via Latin Kings och The Nomads till Lena Nyman, Bodil Malmsten, Lisa Nilsson, Sven-Ingvars, Uno Svenningsson och många fler, till och med det svenska fotbollslandslaget.

Nyligen släpptes boken ”Du går alltid ensam”, en antologi med alla Staffans texter åren 1995-2020, med självbiografiska inslag och med förord av Lars Norén.

Det senaste albumet ”Mordet i Nürnbergbryggeriet” handlar om ett mord som begicks i Staffans hus i Stockholm år 1836 så konsertkvällen utlovar även låtar från denna episka och ruskiga historia.

Föreställningen längd ca 60 min utan paus.

Dörrarna och serveringen öppnar upp en timme innan föreställningen börjar. Det är begränsat antal platser med luftig möblering, som styrs av hur sällskapen ser ut.

KvartiÅtta

KvartiÅtta

KvartiÅtta

8 oktober 2021 kl 20.00

Tjena kompisar, Kvartiåtta här! Nu när sommaren börja närma sig sitt slut kände vi att det var hög tid att hitta något annat att längta till. Därför håller vi, tillsammans med Halmstad teater, på att planera något alldeles extra för er! Utan att avslöja allt för mycket så kommer det bli en jäkla konsert på en ny scen för vår kära Halmstadpublik. Tänk er oss, i högform, otroligt spelsugna efter ett år i karantän fast större, mer och bättre. Därför har vi bjudit med blåsare och gästartister för bara denna kväll. 8 oktober händer det. Spara datumet. Vi har saknat er. Ses där, kram!

Föreställningen längd ca 60 min utan paus.

Dörrarna och serveringen öppnar upp en timme innan föreställningen börjar. Det är begränsat antal platser med luftig möblering, som styrs av hur sällskapen ser ut

honeyburst

honeyburst

Honeyburst - INSTÄLLT

13 oktober 2021

En kraftkvartett från Sveriges västkust influerade av storheter som ZZ-top, Jeff Beck-group, Deep purple, Black Sabbath och Rainbow. Låtarna är skrivna med en stor mängd värme, ödmjuk charm och en stark önskan om ett nostalgiskt 70-tal! Kvartetten består av Noah Söderberg på gitarr och sång, Jonas Snäckmark på bas och sång, Zacharias Almqvist trummor och sång och gabriel Glamheden på hammond.