English

Referenser

Här har vi samlat ett urval referenser av arrangörer som haft sitt evenemang elelr möte hos oss på Halmstads Teater. Välkommen att höra v dig med frågor. Vi berättar gärna mer och hjälper dig att få ut mer av ditt evenemang eller möte.

Stort tack för en lyckad kväll

Stort tack till Halmstads Teater för en lyckad kväll. Galakvällen blev riktigt lyckad och uppskattad av deltagarna. Vi tackar er för er fina dukning, fantastiska service och till ljud- och ljustekniker.
Ann-Charlotte
Överförmyndarkansliet, Halmstads kommun

Tack för ett väl gemenfört evenemang

Tack för ett väl gemenfört evenemang. Ni har verkligen lyssnat till våra önskemål och gjort vår eftermiddag väldigt lyckad😊.
Petra Nilsson
Avdelningschef Energitjänster

Så nöjda

Så nöjda med vår konferens på Halmstads Teater. Fantastisk service och samarbete med bokningskoordinator, tekniker och serveringspersonal.
Elisabeth
Region Halland

Supernöjda med vår utvecklingsdag

Vi på avdelningen för arbetsmarknad och försörjning är supernöjda med vår utvecklingsdag hos er på teatern. Allt gällande service och genomförande från första kontakt med er till själva dagen den 6 december har varit enkelt och av fantastiskt god kvalitet.

Alla som från oss som deltog under utvecklingsdagen har påpekat hur bra lokalerna var och hur bra service och hur god maten har varit. Vi kommer definitivt vända oss till er igen för liknande evenemang. Tusen tack!
Bobby Svitzer
Arbetsmarknad och försörjning

Bemötandet har varit super

Vi i projektgruppen för Halmstad högskolas ekonomprograms vinterbal är otroligt nöjda med kvällen! Bemötandet från Halmstad teater vad gäller allt från första planeringsmöte till kvällens avslut har varit super.

Kvällen innehöll mingel, trerättersmiddag och dansgolv för 310 personer vilket flöt på hur bra som helst. Lokalerna vi vistades i var fint fixade med ljus och dukning vilket satte stämningen för hela balen. Toppenkväll, hälsar inte bara projektgruppen utan vi upplever att alla gäster instämmer!
Projtektgruppen
Eurekhas Vinterbal

Vi är så imponerade

TACK OCH ÅTER TACK vi är Så imponerade och lyckliga ända in i själen för ett helt enastående upplägg med så underbart gäng och engagemang.
Camilla Berthilsson
Norrvikens trädgårdar

Supergod mat

Jag vill bara sända vår hälsning och tacka för gårdagens begivenheter i både Figarosalen och Foajén. Mycket bra arrangerat med allt. Supergod mat – och vilka kärleksmuffins så goda!!
Mikael Classon
Företagssäljare
Halmstads stadsnät AB