Lunchteater

Att gå på Halmstads Lunchteater ger energi och glädje. Du kan göra det tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater. Eller varför inte bjuda in till en extra minnesvärd affärslunch!

Vad är egentligen lunchteater för något?

Det är helt enkelt är en lunch som du kombinerar med underhållning. Vi dukar upp en god lunch på svenska och närproducerade råvaror i Festsalen på Halmstads Teater. När du ätit och pratat en stund med ditt bordssällskap sätter föreställningen igång. Det är gott och väldigt trevligt! Känn dig varmt välkommen till en lunchupplevelse utöver det vanliga.

Höstens program 2021

Andreas Eldeen

Waiting for Christmas – Julshow med Andreas Eldeen och musiker

2 december 2021
Andreas Eldeen med musiker bjuder på en stämningsfull resa mellan tradition och nutid. ”O helga Natt” möter ”This Christmas” på vägen mot en stämningsfull jul. Det blir härliga julfavoriter i denna lilla julkonsert. Sista bokningsdag 30 november.

Andreas Eldeen trivs lika bra på Malmö Operas scen som framför ett storband eller ensam vid ett piano.

Biljettsläpp 10.00 den 5 oktober 2021.

Medverkande

Andreas Eldeen med musiker

Meny

Ugnsbakad Kycklingfilé, ädelostsås, stekta grönsaker & rostad potatis
Har du allergier eller önskas specialkost gör du din bokning direkt via Halmstad Tourist Center.

Närbild på dukning och mat

Foto: Anders Sällström

Om Halmstads Lunchteater

Tid

Klockan 11.30–13.00 utvalda dagar.

Plats

Festsalen, Halmstads Teater.

Biljetter

Bokningen stänger tre dagar innan aktuell föreställning. Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast två dagar innan föreställningen.

Sista minuten

Du kan chansa på att det finns biljetter kvar. E-posta i så fall info@halmstadsteater.se senast två dagar före föreställningen. Sedan är det bara att hoppas på ett positivt svar.

Meny

Den goda maten står MWM för. Aktuell meny finns under respektive föreställning.

Specialkost

Självklart löser vi det. Bara du anger specialkost och allergier i samband med biljettbokningen. Har du allergier eller önskas specialkost gör du din bokning direkt via Halmstad Tourist Center.

Lunchteatern är ett samarrangemang

Halmstads Lunchteater är ett samarrangemang mellan Riksteatern Halland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Destination Halmstad Länk till annan webbplats. och Halmstads Riksteaterförening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..