Lunchteater

Att gå på Halmstads Lunchteater ger energi och glädje. Du kan göra det tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater. Eller varför inte bjuda in till en extra minnesvärd affärslunch!

Vad är egentligen lunchteater för något?

Det är helt enkelt är en lunch som du kombinerar med underhållning. Vi dukar upp en god lunch på svenska och närproducerade råvaror i Festsalen på Halmstads Teater. När du ätit och pratat en stund med ditt bordssällskap sätter föreställningen igång. Det är gott och väldigt trevligt! Känn dig varmt välkommen till en lunchupplevelse utöver det vanliga.

Föreställningen Ensamma hjärta

Ensamma hjärta

24 februari 2022
Den romantiska komedin Ensamma hjärtan är en generös föreställning i det lilla formatet, av dramatikern som också gav oss Strålande, Miss Foster! Här möter publiken fyra par i olika åldrar och tillstånd, alla med en stark längtan efter närhet. Uppsättningen bygger på fyra kortpjäser av Peter Quilter, och ramas in av en rad klassiska popduetter. Vi blir alla till i relation till varandra och i Ensamma hjärtan blir det extra tydligt. En varm och humoristisk teaterupplevelse att bära med sig länge! "Det är en välskriven, driven historia som är lätt att ta till sig och att tycka om. Lunchteatern vara 90 muinuter utan paus.

Meny

Pannbiff med stekt lök, gräddsås, pressgurka & kokt potatis. Vegetariskt alternativ finns.
Har du allergier eller önskas specialkost gör du din bokning direkt via Halmstad Tourist Center.

Föreställningen Vi älskar dansbanz

Vi älskar Dansbanz

9 mars 2022
En svängig, rolig, kärleksfull & musikalisk hyllning till svenska dansband. Skön nostalgi möter nutid med det bästa från 60-talet till 2020-talet för ung som gammal. i detta glädje-piller till föreställning klingar låtarna som ingen av oss kan låta bli att sjunga med i eller vilja dansa till. Varför har så många dansband Z i sina namn? Vad var det egentligen som hände på en halländsk dansbana en sommarkväll i mitten av 1970-talet? Lunchteatern vara 90 muinuter utan paus.

Meny

Kycklingfilé med varma grönsaker, ädelostsås & rostad potatis. Vegetariskt alternativ finns.
Har du allergier eller önskas specialkost gör du din bokning direkt via Halmstad Tourist Center.

Lise och Gertrud

Lise & Gertrud – tack för din musik

21 april 2022
Tack för din musik- Eva Dahlgren & Marie Fredriksson. Med stor musikalitet tolkar de världshitar på sitt personliga och avskalade sätt. Deras tolkningar tillsammans med en befriande humor har under åren gett Lise&Gertrud en bred och trogen publik. "De gör andras låtar till sina egna och bjuder på en unik upplevelse." Pekka Heino, SVT ”De får andra hypade svenska sångfåglar att framstå som kalla tråkmånsar.” Gunilla Brodrej, Expressen ”När Lise & Gertrud intar scenen kan allt hända……. instrument blir till kroppar och kroppar och röster blir till instrument.” Pernilla August, skådespelare. Lunchteatern vara 90 muinuter utan paus.

Meny

Skånsk kalops med rödbetor & kokt potatis. Vegetariskt alternativ finns.
Har du allergier eller önskas specialkost gör du din bokning direkt via Halmstad Tourist Center.

Tre artister ur föreställningen Sånger från Duvemåla

Sånger från Duvemåla Hage

19 maj 2022
En hyllning till Björn & Benny. Musikalartisterna Jacob Andréas och Josefine Isaksson sjunger och berättar om Benny Anderssons och Björn Ulvaeus musikaliska verk. Tillsammans med pianisten Mats Sköldberg framför de valda sånger från Chess, Benny Anderssons Orkester, Hjälp Sökes och Kristina från Duvemåla. Lunchteatern vara 90 muinuter utan paus.

Meny

Ugnsbakad laxfilé med vitvinssås, varma grönsaker & färskpotatis. Vegetariskt alternativ finns.
Har du allergier eller önskas specialkost gör du din bokning direkt via Halmstad Tourist Center.

Det doftar öl

Det doftar öl

31 maj 2022 Obs! Nytt datum!
Robin Stegmar tolkar sångaren och låtskrivaren Jacques Brel i en välbryggd show med inslag av humor, toner av kärlek och dofter av smärta. En humoristisk gripande och varm musikberättelse om mannen som inte bara sjöng sina låtar utan även levde dem. Lunchteatern vara 90 muinuter utan paus.

Meny

Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar & rårörda lingon. Vegetariskt alternativ finns.
Har du allergier eller önskas specialkost gör du din bokning direkt via Halmstad Tourist Center.

Närbild på dukning och mat

Foto: Anders Sällström

Om Halmstads Lunchteater

Tid

Klockan 11.30–13.00 utvalda dagar.

Plats

Festsalen, Halmstads Teater.

Biljetter

Bokningen stänger tre dagar innan aktuell föreställning. Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast två dagar innan föreställningen. Du köper biljetter onumrerade, Halmstads Teater placerar sedan ut respektive sällskap utifrån bokningsordning.

Meny

Den goda maten står MWM för. Aktuell meny finns under respektive föreställning.

Specialkost

Självklart löser vi det. Bara du anger specialkost och allergier i samband med biljettbokningen. Har du allergier eller önskas specialkost gör du din bokning direkt via Halmstad Tourist Center.

Lunchteatern är ett samarrangemang

Halmstads Lunchteater är ett samarrangemang mellan Riksteatern Halland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Destination Halmstad Länk till annan webbplats. och Halmstads Riksteaterförening Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..