Upplevelser

Vi har skapat nya minnen sedan 1954.

Publik bakifrån i mörk salong. Lysande sol på scen.

Evenemangskalender

På Halmstads Teater vill vi erbjuda det mesta av det bästa när det gäller upplevelser. Varje vår och höst presenterar vi ett nytt program.

Konferensgäster går upp för trappa

Möte på Halmstads Teater

Vill du ha en kreativ och energifylld plats för möten har du kommit rätt. Hos oss på Halmstads Teater står människan, värdskapet och kulturen i fokus.

Lyftkran under bygget av Halmstads Teater

Vår historia – en pigg pensionär

Halmstads Teater har en lång historia. Redan 1918 sågs behov av en större teater. Det dröjde till 1954 innan den fanns på plats. Se en film från invigningen.

På gång

Vad gäller kring covidbevis och aktuella restriktioner?

Från och med den 12 januari har regeringen och Folkhälsomyndigheten beslutat om nya föreskrifter, allmänna råd och rekommendationer för att minska smittspridningen i samhället. För Halmstads Teater innebära detta begränsningar i hur många personer vi kan ta emot på respektive föreställning, enligt följande rekommendationer:

  • Vid arrangemang på fler än 20 deltagare tillåts enbart sittande deltagare och deltagarna ska delas upp i sällskap på maximalt 8 personer.
  • Det ska också vara minst 1 meter mellan sällskapen.
  • För arrangemang med fler än 50 deltagare krävs covidbevis i tillägg till övrig reglering. På Halmstads Teater kontrolleras covidbevis vid alla föreställningar.