Våra scener

Ända sedan 1954 har Halmstads Teater bjudit på underhållning och teater. Allt från stand up, konserter och teaterföreställningar har passerat revy. Vi har en fantastisk historia att luta oss mot men är samtidigt väldigt moderna. Våra tre scener är uppskattade och artister och arrangörer återkommer gärna.

  • Stora salongen – Flaggskeppet på Halmstads Teater. Ljud och ljus i lokalen är av högsta klass, likaså akustiken. Lokalen som har 900 sittplatser passar bra för stora produktioner och möten.
  • Figarosalen är en uppskattad lokal. Den passar utmärkt för mindre turnerande produktioner, föreläsningar, konserter, stand up och möten. Här finns 263 platser.
  • Festsalen, som har plats för upp till 200 personer, är mycket populär. Den passar för mässor, mindre konserter, barnteater, middagar och möten. Sittplatser och scener kan varieras på det sätt som passar ändamålet.

Vid hyra av Stora salongen och Figarosalen ingår alltid tekniker. Jämför lokalernas kapacitet och utrustning nedan. Vi har även flera konferenslokaler. Mer info om konferens och konferenslokalerna hittar du under rubriken möte.

Bokningsförfrågan

Har du frågor om lediga datum, kapacitet, teknik eller annat kring ditt arrangemang? Skicka din förfrågan via vårt bokningsformulär eller kontakta oss på 035‑13 73 90 eller info@halmstadsteater.se.

Rum och scen

Nedan ser du det ordinarie antal sittplatserna i respektive lokal.

Tabellen går att scrolla i sidled för mer information.


Platser

Rumsyta i kvadratmeter

Scenmått: bredd, djup, höjd

Mobila läktare

Stora salongen

902B10, D12, H5,65


Figarosalen

263


B10, D6, H4,2


Festsalen

200

280

B5,6, D2,5

Ja

Teknisk specifikation

Tabellen går att scrolla i sidled för mer information.


Mixerbord för ljud, ljus och bild

Videoprojektor samt filmduk

Mikrofoner

Hörslinga

Stora salongen

X


X

X

X

Figarosalen

X

X

X

X

Festsalen

X

X

X

X