Möte mitt i Halmstad

Mitt i Halmstad, nära Nissan, hittar du Halmstads Teater. En härlig plats för både fysiska, digitala och hybrida möten.

Funkisdesignen från 1950-talet och den rikliga konst­utsmyckningen i huset skapar en speciell atmosfär. Vad som också ger atmosfär är alla artister som passerat revy på teatern. Hos oss står alltid människan och värdskapet i fokus.

Vårt cityläge ger mer

Här är det nära till allt. Det centrala läget gör det enkelt och tidseffektivt att arrangera ditt möte på Halmstads Teater. Här befinner du i Halmstad city med hela utbudet av hotell, restauranger och shopping. En promenad bort finns havet, parker, Halmstad slott, Galgbergets bokskogar och museum.

Det är lätt att ta sig hit. Du har endast en kort promenad till och från buss- och centralstationen. Halmstad City Airport finns bara 15 minuters bilresa bort. Parkeringar och parkeringshus ligger nära. Och stadsbussar stannar precis utanför dörrarna. Det går dessutom en färjelinje mellan Halmstad och Grenå.

Fysiskt, digitalt eller hybridmöte

På Halmstads Teater möjliggör vi möten för människor och för alla sinnen. Våra möteslokaler passar både det lilla styrelsemötet och den stora kongressen. Vi har stor erfarenhet av att arrangera kundevent, mässor och middagar.

Vill du sända ditt möte digitalt är Studio Festsalen en utmärkt plats. Där har du tillgång till teknisk kompetens, ljud, ljus och teknik som ger det där lilla extra. Det går också att kombinera en digital sändning med ett fysiskt möte – vi kallar det för hybridmöte.

Varför inte avsluta mötesdagen med en show, stand up eller föreställning på Halmstads Teater?

Kontakt

Vi bjuder på engagemang, erfarenhet och personligt bemötande hela vägen från planering till genom­förande. Hör gärna av dig för en personlig visning av lokalerna och Studio Festsalen. Tillsammans hittar vi bästa lösningen för ditt möte.

Skicka en förfrågan via vårt bokningsformulär, ring oss på 035‑13 73 90 eller mejla till konferens@halmstadsteater.se

Besök Halmstads Teater digitalt i 3D

Ta en rundtur genom Halmstads Teaters huvudentre, upp i foajen och vidare in i Stora salongen. Eller ta en tur genom våra möteslokaler.