Möte mitt i Halmstad

Vill du ha en kreativ och energifylld plats för möten har du kommit rätt. Hos oss på Halmstads Teater står människan, värdskapet och kulturen i fokus. Designen från 1950‑talet och den rika konsten i huset skapar en speciell atmosfär. Boka din konferens, kundevent eller möte i centrala och charmiga Halmstad. 

Centralt läge

Att arrangera möte på Halmstads Teater är både enkelt och tidseffektivt. Vi finns centralt - mitt i Halmstads centrum. Du har nära till hela citys utbud av hotell, restauranger och shopping.

Det är lätt att ta sig hit. Du har endast en kort promenad till och från buss- och centralstationen. Halmstad City Airport finns bara 15 minuters bilresa bort. Parkeringar och parkeringshus ligger nära. Och stadsbussar stannar precis utanför dörrarna. Det går dessutom en färjelinje mellan Halmstad och Grenå.

Stort eller litet möte

På Halmstads Teater skapar vi möten för människor och för alla sinnen. Vi har lokaler som passar alla slags mötesformer. Från den lilla konferensen och styrelsemötet till den stora kundeventet eller kongressen med upp till 900 deltagare (ej under Coronapandemin). Här kan du arrangera specialevent som exempelvis middagar, mässor och produktlanseringar. Hör av dig för en personlig visning av lokalerna.

Vi bjuder på engagemang, erfarenhet och personligt bemötande hela vägen från planering till genomförande. Välkommen med både små och stora möten!

Besök Halmstads Teater digitalt i 3D

Ta en rundtur genom Halmstads Teaters huvudentre, upp i foajen och vidare in i Stora salongen. Eller ta en tur genom våra möteslokaler.

Kontakt

Vi vet ju att det är i möten mellan människor som det uppstår magi - nya idéer och nya strategier för framtiden kan ta form. Dagens möten kan se ut på många olika sätt. Det kan vara digitalt eller personligt, eller en kombination. Du är hjärtligt välkommen att höra av dig så hittar vi bästa lösningen för ditt möte.

Skicka en förfrågan via vårt bokningsformulär, ring oss på 035‑13 73 90 eller mejla till konferens@halmstadsteater.se