Mat och dryck

Välkommen till Teaterbaren. Här kan du njuta av något gott att dricka. Kanske kaffe och kaka skulle smaka? En öl, ett glas vin eller bubbel? Självklart finns alkoholfria alternativ.

Teaterbaren öppnar för dig och ditt sällskap en timme innan föreställningen börjar. Självklart håller vi även öppet i pausen. Tänk på att en del föreställningar är utan paus. Se vad som gäller för just din i informationen i vår evenemangskalender.

Något att äta eller dricka på teatern?

En timme innan föreställningen startar och i pausen har du möjlighet att köpa dryck och tilltugg i Teaterbaren. Här finns kaffe & kaka, läsk, vatten, öl, vin, cider, godis, chips och popcorn. Låt dig väl smaka.

Förboka till pausen

I mån av plats går det också bra att förboka bord. Det gör du hos personalen i Teaterbaren innan föreställningen börjar. Men tänk på att komma i god tid i så fall. Det är ofta högt tryck i baren och ska vi hinna hjälpa dig på bästa sätt så underlättar det att du är tidigt på plats.

Restauranger nära teatern

Kanske vill du ha en helhetsupplevelse. Äta lite god mat före eller efter föreställningen. Det finns ett rikt utbud av restauranger i hela Halmstad. Restaurangtips för alla smaker hittar du hittar du i restauranglistan nedan och på destinationhalmstad.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Tänk på att boka bord i tid så du hinner komma i god tid till företällningen på teatern. Entrédörrarna öppnar en timme innan föreställningen, då är du hjärtligt välkommen. Senast 20 minuter innan föreställningen börjar bör du vara på plats så du hinner hänga in ditt ytterplagg i garderoben och hitta din sittplats i tid.

Restaurang i teaterbyggnaden

I själva teaterbyggnaden hittar du anrika Bistro Jarlenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som funnits på samma plats sedan invigningen av Halmstads Teater år 1954. Idag är det dock en modern bistro, men med samma namn – Jarlen. Här finns något för alla smaker.

Restauranglista

Listan nedan hämtas från Google My Business och visar restauranger med ett avstånd på max 1000 meter från Halmstads Teater.

Restaurang Jarlen

$$

280 omdömen

Kina Box i Halmstad

$

180 omdömen

STATIONSGATAN44 Mat & Bar

100 omdömen

Thai by Thai

$$

371 omdömen

Verona restaurang and Bar

$$

574 omdömen

Umai Take Away express

338 omdömen

Fridolfs krog

$$$

367 omdömen

Hanasaki Sushi

$$

72 omdömen

Hummër Grill och Bar

$$$

348 omdömen

Harrys

$$

840 omdömen