Deutsch
Dansk

Anmäl dig till våra nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till Destination Halmstads samtliga nyhetsbrev. Du kan välja att klicka i ett nyhetsbrev eller flera.

Halmstad Tourist Center
Halmstad Tourist Center

Halmstads Teater
Halmstads Teater


Golfhuvudstaden
Golfhuvudstaden

För besöksnäringen
För besöksnäringen

Ditt namn * (obligatorisk)
Ditt namnLagring av personuppgifter * (obligatorisk)
Lagring av personuppgifter

Våra nyhetsbrev

What's on Halmstad – tips på vad som händer i Halmstad 

Varje månad skickar Halmstad Tourist Center ut nyhetsbrevet 'What's on' med tips på aktiviteter och evenemang i Halmstad kommande månad. Bifogat finns alltid även en evenemangsfolder med tips på aktiviteter och evenemang för aktuell årstid.

Halmstads Teater – evenemang och föreställningar

Ett nyhetsbrev för dig som vill veta vad som är på gång på Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden med paus under sommaren.

Halmstads Teater – möten och konferens

Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. arrangeras både stor och små möten och konferenser. Nyhetsbrevet riktar sig till dig som är mötesbokare eller konferensdeltagare. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden med paus under sommaren.

Golfhuvudstaden – tips och erbjudande

Ta del av erbjudanden och tips från Golfhuvudstaden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Nyhetsbrevet skickas ut cirka en gång i månaden.

Till besöksnäringen – nyheter om och för besöksnäringen

Nyhetsbrev för dig som verkar inom Halmstads besöksnäring. Nyhetsbrevet innehåller bland annat information kring Strategi 2030 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., inbjudningar till nätverksträffar och utvecklingsblock, gästnattsstatistik, vad som är på gång i näringen med mera. Nyhetsbrevet skickas ut cirka varannan månad med varierat innehåll.

Mer inspiration och guider

Mer av Halmstad