Service på plats

Hur ser logerna ut? Och hur funkar det med logecatering? Var bor man? Finns det restauranger i närheten? Vad hinner jag se i Halmstad? Vilket nummer är det till taxi? Här får du svar på detta och lite till.

Våra loger och green room

Vi vill att du som gästande artist och din crew ska trivas hos oss. Därför har vi gett alla loger och greenroom en uppfräschning. Vi ville skapat något som ger både intryck och avtryck. Att du ska känna att du är viktig för oss. Att du ska trivas. Och att du vill komma tillbaka.

Stora salongen

Till Stora salongen finns ett greenroom där du kan koppla av före och efter föreställningen. Här finns också ett pentry med kylskåp och mikro. Stora salongen har sju loger – alla med ett unikt intryck. Välj den loge som passar dig.

Figarosalen och Festsalen

Till Figarosalen och Festsalen finns vars sitt greenroom med avslappnande miljö och tillgång till kyl. Till Figarosalen finns även två loger. Festsalens loge är kombinerad med greenroom.

Soffa och bord i green room

Green room till Stora salongen

Mat och dryck i logen

Vill du ha hjälp med logecatering e-postar du direkt till info@halmstadsteater.se senast en månad före ditt evenemang. Det är helt okej att ta med sig egen catering om så önskas.

Vi har alkoholtillstånd som gäller i hela huset vilket innebär att du inte får ta med dig egen alkohol. Har du frågor vänligen kontakta info@halmstadsteater.se.

För tips kring restauranger nära teatern se vår sida om Mat och dryck under Inför ditt besök.

Handla nära

Matbutiker

Till Coop Gamletull Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är det cirka 400 meter eller knappt fem minuters promenad från Halmstads Teater. Affären har vanligen öppet 07.00–23.00 alla dagar i veckan. Det tar drygt sex minuter att gå de 500 meterna till Hemköp i city Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Köpmansgatan. Affären har vanligen öppet 07.00–22.00 alla dagar i veckan.

Bageri och konditori

Två bageri ligger ett stenkast från Halmstads Teater. På Fredsgatan 8, 100 meter från Halmstads Teater, ligger Paulssons Konditori Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här kan du köpa allt från kakor, tårtor och bröd till sallader och färdigabredda frallor. Även på Östras bröd Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., på Skansgatan 5, cirka 100 meter från Halmstads Teater, kan du köpa kakor, bröd, tårtor, sallader med mera. På Östras bröd kan du även köpa pålägg separat.

Blommor

Fritz blommor ligger på Kungsgatan 20, snett emot Halmstads Teater. Här kan du få hjälp med proffsiga blomsterarrangemang och bud.

Mer shopping

Intill Halmstads teater finns en del små butiker och restauranger. Halmstads Teater ligger även ett stenkast från centrala Halmstad City Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Med tillgång till ett varierat shoppingutbud. Utöver city finns även Hallarna, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Flygstaden och Stenalyckan. På destinationhalmstad.se hittar du flera shoppingtips. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Butikslista

Listan nedan hämtas från Google My Business och visar butiker och affärer med ett avstånd på max 500 meter från Halmstads Teater.

Butik Paletti

11 omdömen

NORMAL Halmstad - Storgatan

22 omdömen

Tidlöst i Halmstad AB

61 omdömen

KappAhl

106 omdömen

Nicco

20 omdömen

Soda

1 omdömen

Elegancy Store I Halmstad Ab

0 omdömen

Underbara

0 omdömen

Åhléns

358 omdömen

Quinte

8 omdömen

Copenhagenluxe Halmstad

0 omdömen

Thomas Brands & Tailormade

35 omdömen

Hemtex

26 omdömen

Indiska Halmstad

25 omdömen

Evanette

0 omdömen

Buddy Boy Boutique

4 omdömen

House of belle

0 omdömen

Busfrö Halmstad

173 omdömen

3Butiken Halmstad

21 omdömen

D.O. Design Only

65 omdömen

Hitta hit, taxi och kollektivtrafik

Vi har samlat tips om parkering, kontaktuppgifter till taxi, hur du lättast hittar till Halmstads Teater med mera på sidan Hitta hit under Inför ditt besök.

Upptäck härliga Halmstad

Har du en stund över och vill lära känna mer av Halmstad har vi samlat ihop ett gäng fina tips. Titta in på destinationhalmstad.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Önskar du personliga tips? Inga problem. Halmstad Tourist Center Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns i Halmstads Teaters nedre foajé.