Välj datum och plats

När du ska välja datum och plats för ert evenemang är det bra att omvärldsbevaka. Här kan du ta del av evenemang som är offentliga i våra kalendrar. Du ser också vilka platser, arenor och anläggningar som finns i Halmstad - och dess möjligheter.

Välj datum

Det gäller att hitta rätt datum och rätt plats. Vilket inte alltid är så enkelt. I det här läget ska du absolut prata med oss på Halmstad Convention Bureau. Vi har koll och kan hjälpa dig från start till mål. En helt kostnadsfri service.

Säkert och smidigt

Vi börjar med att säkerställa att vi som destination är redo för att ta emot ditt evenemang. Det gör vi i nära dialog med näringsliv och kommunens lotsfunktion för arrangörer. Därefter gör vi preliminära bokningar på aktuella anläggningar.

Tänk på

Omvärldsbevaka när du ska välja datum! Många evenemang är planerade långt innan de blir offentliggjorda och det kan vara svårt att få reda på när. Vi har god kännedom om detta och kan därför hjälpa till vid din planering. I vissa fall ser vi att olika evenemang kan dra nytta av varandra och då kan vi enkelt sammanföra er som är arrangörer.

I vår kalender för stora evenemang och möten ser du vilka som är offentliga. De flesta samarbetar Halmstad Convention Bureau med på olika sätt.

Publika evenemang hittar du i evenemangskalendern på webbplatsen för besökare Öppnas i nytt fönster.. Tips, registrera gärna ditt evenemang Öppnas i nytt fönster. så fler kan ta del av det!

Konsert på Halmstads Teater

Konsert på Halmstads Teater

Välj plats

Vill du ha hjälp med plats för ditt evenemang. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Välkommen på site visit

Om du vill är du välkommen hit för en så kallad site visit – ett besök där du får möjlighet att kolla på våra anläggningar, ytor och vår stad. Bara hör av dig!

Evenemangsytor

På Halmstads kommuns webbplats kan du se vilka platser som passar till olika typer av evenemang. Som arrangör ansvarar du för att disponerade ytor återställs i ursprungligt skick.