Välj datum och plats

När du ska välja datum och plats för ditt evenemang är det bra att omvärldsbevaka. Det gäller att hitta rätt datum och rätt plats. I det här läget ska du absolut prata med oss på Halmstad Convention Bureau. 

Vi hjälper dig

Halmstad Convention Bureau har koll och kan hjälpa dig från start till mål. En helt kostnadsfri service. Vi börjar med att säkerställa att vi som destination är redo för att ta emot ditt evenemang. Det gör vi i nära dialog med näringsliv och Halmstads kommun. Därefter gör vi preliminära bokningar på aktuella anläggningar och platser.

Många evenemang är planerade långt innan de blir offentliggjorda och det kan vara svårt att få reda på när. Vi har god kännedom om detta och kan därför hjälpa till vid din planering. I vissa fall ser vi att olika evenemang kan dra nytta av varandra och då kan vi enkelt sammanföra er som är arrangörer.

Planerade evenemang

I vår kalender för stora evenemang och möten ser du vilka som är offentliga. De flesta samarbetar Halmstad Convention Bureau med på olika sätt. Publika evenemang hittar du i evenemangskalendern på webbplatsen för besökare Öppnas i nytt fönster.. Tips, registrera gärna ditt evenemang Öppnas i nytt fönster. så fler kan ta del av det!

Konsert på Halmstads Teater

Konsert på Halmstads Teater

Välkommen på site visit

Om du vill är du välkommen hit för en så kallad site visit – ett besök där du får möjlighet att ta del av våra anläggningar, ytor och vår stad. Bara hör av dig!