Hav och golf i Tylösand

Golfpaketet för dig som söker närhet till både golf och hav. I Tylösands härliga tallskogsmiljö, strax intill Halmstad Golfklubbs mästerskapsbana, ligger Tylebäck hotell & konferenslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här tar du dig smidigt till anläggningens närliggande banor som Halmstad Golfklubb, Ringenäs Golfklubb, Holms Golfklubb och Haverdals Golfklubb. Avsluta dagen med ett dopp i havet, en promenad längs stranden eller på Prins Bertils Stig.

I paketet ingår

  • En övernattning med del i twinrum på Tylebäck Hotell och Konferenslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  • En tvårätters middag
  • Stor frukostbuffé
  • En greenfee på någon av ovan nämnda banor
  • Fri tillgång till gym och spabad under angivna tider
  • Fritt WiFi

Pris från 1495 kr per person (del i twinrum)

Paketpriset varierar beroende på bana, tid och tillgänglighet. Golfpaket är ej tillgängligt under v.25-v.32 men möjlighet finns att boka boende och golfspel separat i mån av plats. Erbjudandet gäller golfsäsongen 2020. Telefonnummer till Tylebäck: 035-19 18 00

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till hotellet, så blir du kontaktad av dem inom kort.


Ankomstdag

Avresedag

Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på? * (obligatorisk)
Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på?

Golf, andra aktiviteter med mera
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfpaket

Mer av Halmstad