Deutsch
Dansk

Haverdals Golfklubb

Här möts du av en härlig känsla av gemenskap, glädje och utveckling. Golfbanan ligger utmed vackra Kustvägen strax norr om Halmstad. Den har seaside-karaktär och tack vare underlaget av sandjord är den i utmärkt skick under en mycket lång golfsäsong.

Haverdal Golfklubb

Foto: Per Nilsson

Promenaden är behaglig och avslappnande när du tar dig an de spännande golfhålen som går delvis i öppen terräng och delvis i skogsmiljö. På de omväxlande korta och långa hålen kan vinden vara en faktor att räkna med. Avslutningen i den vackra skogsmiljön med majestätiska tallar är spännande och rolig. Haverdals-veckan är årets höjdpunkt för dem som vill spela tävling. Under en hel vecka erbjuds det både singel- och partävlingar i olika spelformer.

Träningsmöjligheterna är de bästa tänkbara med en stor range, gratis korthålsbana och ett övningsområde för egna bollar. Anläggningen används flitigt av de många juniorerna som tränas av klubbens tränare. De ger givetvis lektioner och instruktioner till både gäster och medlemmar.

Flygbild över Haverdal golfklubb

Foto: Per Nilsson

Mer än golf

I klubbhuset finns Haverdals Golfkrog Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i en hemtrevlig och familjär miljö. Restaurangen öppnar redan i mars och stänger först i början av november. Alla dagar i veckan bjuds det på en välsmakande lunchbuffé och under säsongen arrangeras trevliga trubadur- och quizzkvällar.

Haverdal Golfklubb

Foto: Per Nilsson

Mer av Halmstad