Deutsch
Dansk

Spela golf med kompisgänget

Bo på Clarion Collection Hotel Norre Park Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., ett familjärt och gemytligt hotell inrymt i ett vackert sekelskifteshus i den centrala och grönskande delen av Halmstad.

Vackra Norre Katts Park ligger mittemot hotellet och stadskärnans rika restaurang- och butiksutbud är också i direkt anslutning till hotellet.

Finn gemenskapen och bo tillsammans i en av hotellets lägenheter som erbjuder två separata sovrum. Förutom härlig frukostbuffé och välsmakande eftermiddagskaffe med kaka ingår även kvällens erbjudande i golfpaketet.

I paketet ingår

Pris

Från 1 380 kr/person
Vecka 25, 31 och 32: Pris fr. 1 580 kr/person

Vecka 26–30: paket ej bokningsbart
Minst fyra gäster.

* Hotellet samarbetar med Holms Golfklubb, Ringenäs Golfklubb, Haverdals Golfklubb, Tönnersjö Golf. Erbjudandet gäller under golfsäsongen 2023. Telefonnummer till hotellet: 035-21 85 55.

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till hotellet, så blir du kontaktad av dem inom kort.
Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på? * (obligatorisk)
Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på?

Vänligen uppge tid och dag för spel samt eventuella andra önskemål här.
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfpaket

Mer av Halmstad