Golf och boende med havsutsikt

Tänk att få vakna upp och se ut över Sverige vackraste kust! På Ringenäs Golfklubb och Golfhotell slipper du att krångla med bilturer till och från golfbanan. Här har du endast 40 meter till första tee!

Ringenäs Golfklubb bor du i moderna dubbelrum. Alla rum har balkong eller terrass och härlig utsikt över hav och golfbana.

Ringenäs Golfklubb är en attraktiv komplett anläggning med 27 golfhål och ett fantastiskt läge. Golfbanan är såväl en utmaning som en visuell delikatess. Allt är av hög standard och förutom hotell, konferensanläggning och restaurang har anläggningen en padeltennisbanalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som är uppskattad av både medlemmar och gäster. Avsluta rundan med en smaklig matbit i klubbens fina restauranglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller varför inte promenera längs stranden. Ringenäs strand ligger endast 500 meter bort.

HIO – i paketet ingår

  • Övernattning (del i dubbelrum)
  • Frukostbuffé
  • En 2-rätters middag
  • 2 greenfees för 18 hål

Ankomst söndag – torsdag: från 1895 kr/person
Ankomst fredag – lördag: från 2295 kr/person

ALBATROSS – i paketet ingår

  • Övernattning (del i dubbelrum)
  • Frukostbuffé
  • En 2-rätters middag
  • 1 greenfee för 18 hål

Ankomst söndag – torsdag: från 1695 kr/person
Ankomst fredag – lördag: från 1895 kr/person

Tillval: Enkelrumstillägg 300 kr.

Grupprabatt: Vid fler än 12 fullt betalande personer får ni grupprabatt med 100 kr per person & dygn.

Erbjudandet gäller för golfsäsongen 2020. I samtliga golfpaket ingår startkit, fria rangebollar, hyrvagn och strandhandduk! Paketen kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Telefonnummer till Ringenäs Golfhotell: 035-16 15 90.

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till Ringenäs Golfklubb, så blir du kontaktad av dem inom kort.


Ankomstdag

Avresedag

Vilket golfpaket önskar ni? * (obligatorisk)
Vilket golfpaket önskar ni?
Golf, andra aktiviteter med mera
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfpaket

Mer av Halmstad