Golf och kultur i city

Clarion Collection Hotel Norre Park Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett familjärt och gemytligt hotell inrymt i ett vackert sekelskifteshus som ligger i den centrala och grönskande delen av Halmstad.

Ett stenkast från hotellet ligger Nissan som erbjuder ett trevligt promenadstråk utmed ån. Redan idag kan du uppleva Halmstads fina kulturutbud med Hallands Konstmuseum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., konstverk och den centralt belägna Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med ett stort utbud av föreställningar. Allt detta samt en mängd restauranger, butiker och andra sevärdheter ligger på promenadavstånd från hotellet.

I paketet ingår

Pris fr. 1 480 kr/person
Vecka 25–32 1 680 kr/person

Enkelrumstillägg: 350 kr/person.

* Hotellet samarbetar med Holms Golfklubb, Ringenäs Golfklubb, Haverdals Golfklubb, Tönnersjö Golf. Erbjudandet gäller under golfsäsongen 2022. Telefonnummer till hotellet: 035-21 85 55

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till hotellet, så blir du kontaktad av dem inom kort.


Ankomstdag

Avresedag

Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på? * (obligatorisk)
Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på?


Golf, andra aktiviteter med mera
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfpaket

Mer av Halmstad