Deutsch
Dansk

Tönnersjö Golf

En bit söder om Halmstad ligger Tönnersjö Golf, en privatägd anläggning i ett lätt kuperat och naturskönt kulturlandskap med vackra ekar och glittrande vattendrag.

Här finns en artonhålsbana samt en niohålsbana som är öppen för alla. Artonhålsbanan har en bra variation med flera intressanta höjdskillnader och strategiska hinder som ger en bra golfutmaning såväl som en skön naturvandring.

På niohålsbanan, med par 29, finns golfhål mellan 90 och 200 meter och passar alla golfare oavsett spelskicklighet. Utöver banorna finns en stor och platt range med flera mål och platser under tak, två övningsbunkrar samt en stor övningsgreen.

Två personer spelar golf

Foto: Per Nilsson

Mer än golf

Många gäster väljer att övernatta i hotellrummen i Gårdshotellet eller i någon av de välutrustade stugorna som står intill niohålsbanan. Här finns även gott om husvagnplatser.

För de som bor över och vill laga sin mat själva finns det möjlighet att beställa populära grillådor. Vill du hellre få maten serverad finns Tönnersjö Golfrestaurang Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i det vackra stenhuset. I den närliggande huvudbyggnaden finns receptionen, omklädningsrum och en shop. En perfekt anläggning för golfare som söker lantlig avkoppling med närhet till allt.

Stugor på Tönnersjö golfbana

Foto: Per Nilsson

Mer av Halmstad