Deutsch
English

Hav och golf i Tylösand

Golfpaketet för dig som söker närhet till både golf och hav. I Tylösands härliga tallskogsmiljö, strax intill Halmstad Golfklubbs mästerskaps­bana, ligger Tylebäck Hotell & Konferens Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Här tar du dig smidigt till anläggningens närliggande banor som Halmstad Golfklubb, Ringenäs Golf, Hotell & Konferens, Holms Golfklubb och Haverdals Golfklubb. Avsluta dagen med ett dopp i havet, en promenad längs stranden eller på Prins Bertils Stig.

I paketet ingår

Pris från 1765 kr per person (del i twinrum)

Paketpriset varierar beroende på bana, tid och tillgänglighet. Golfpaket är ej tillgängligt att boka med ankostdag söndag eller under v25–v32 men möjlighet finns att boka boende och golfspel separat i mån av plats. Erbjudandet gäller golfsäsongen 2024. Telefonnummer till Tylebäck Hotell & Konferens: 035‑19 18 00

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till hotellet, så blir du kontaktad av dem inom kort.

Ankomstdag * (obligatorisk)
Ankomstdag
Avresedag * (obligatorisk)
Avresedag

Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på? * (obligatorisk)
Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på?

Vänligen uppge tid och dag för spel samt eventuella andra önskemål här.
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfpaket

Mer av Halmstad