Från Aladdin till Elsa

  • Barn och familj
  • Musik och konsert
  • Teater och dans
söndag 12 februari 2023, 17.00–18.15
Halmstads Teater

<b>Från Aladdin till Elsa är en spektakulär och fartfylld föreställning där hela familjen tas med på en lika magisk som musikalisk resa genom den tecknade och animerade filmens värld!

Låt er, via denna otroliga musikskatt, färdas genom välkända fantasivärldar och upplev tecknade superhits som ni aldrig hört eller sett dem förut.

Allt framfört av eminenta musiker och några av vårt lands mest spännande och briljanta nya stjärnor och underhållare!

MEDVERKANDE

JOEL ADOLPHSON</b> är mest känd som en av medlemmarna av den omåttligt populära humortrion <em>IJustWantToBeCool (IJWBC)</em>, som i över tio års tid gjort enorm succé på YouTube. Gruppen ligger även bakom ett flertal populära webb- och ljudboksserier på bland annat SVT och Storytel. 2020 medverkade Joel i SVT's julkalender <em>Mirakel</em> där han spelade skurken Ernst Colt.

<b>SANDRA KASSMAN</b> har medverkat i flera scenproduktioner såsom <em>Kristina från Duvemåla</em> och <em>Phantom of the Opera</em>. Hon är även en meriterad röstskådespelare som bland annat lånat ut sin röst till Lilo Pelekai i <em>Lilo & Stitch</em> och nu senast till Mirabel i Disneys Oscarsbelönade storfilm <em>Encanto</em>.

<b>VERONIKA WALLENTIN</b> är utbildad musikalartist och skådespelerska vid Balettakademien i Göteborg och Stockholms Konstnärliga Högskola. Hon har synts bland annat som sångerska på Wallmans och i ensemblen i musikalen <em>Forever Piaf</em> på Göta Lejon.

<b>NILS REINHOLTZ</b> är en musikalartist som synts i ett flertal produktioner, däribland <em>Ringaren i Notre Dame</em> och <em>Oliver!</em>, båda på Göteborgsoperan. Senast kunde man se Nils på Chinateatern i Stockholm där han medverkade i <em>Saturday Night Fever</em>.

Rekomenderad från 5 år. Beronede på teatervana. Alla måste ha biljett.

Längd: CA 75min. ingen paus.

Biljetter

Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se

Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center, en fri ledsagare/rullstol.

Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center. 

Kontakt och plats

Plats: Halmstads Teater