Min Sanna Jul - Sanna Nielsen

  • Musik och konsert
  • Jul och högtider
torsdag 17 november 2022, 19.00–20.30
Halmstads Teater - Stora Salongen

MIN SANNA JUL
Stor julkonsertturné vintern 2022

I fjol gjorde Sanna Nielsen stor succé när hon åkte ut på vägarna med sin julkonsert MIN SANNA JUL! Publiken jublade och kritikerna hyllade! Aftonbladet skrev bland annat ”ska någon göra julkonsert så är det hon”. Inte undra på att Sanna fick mersmak. I vinter ger hon sig ut på en ny julkonsertturné runt om i Sverige och besöker inte mindre än 22 städer, från norr till söder. Sanna kommer att bjuda på ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, som garanterat kommer att bringa sann julglädje i hela landet.

Vi känner Sanna väl vid det här laget. Tjejen med den gudomliga rösten och hitsen, allsångsledaren, konsertartisten, popprinsessan och inte minst TV-personligheten. Och att julen ligger Sanna extra varmt om hjärtat har vi också förstått! Nu ser hon fram emot att åter igen få dela sin julglädje med dig!

Med sig på scen har Sanna några av Sveriges absolut mest begåvade musiker. Konsertkvällen bjuder på Sannas personliga mix av julens allra finaste låtar, varvat med mellansnack med julminnen och små roliga anekdoter. Kom och upplev magiskt god julstämning och den unika samhörighet som Sanna är så fenomenal med att skapa i sina konserter!

Produceras av Krall Entertainment och 2Entertain
Se hela turnéplanen och läs mer på: https://showtic.se/forestallningar/min-sanna-jul/

Längd ca 90 min, ingen paus.
Åldersgräns: 5år med målsman (rekommenderas från 13år)
Biljetter: Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center, en fri ledsagare/rullstol
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center

Kontakt och plats

Plats: Halmstads Teater - Stora Salongen
Arrangör: Krall Entertainment & 2Entertain