Deutsch
Dansk

Hotel Continental Relax & Spa

Hotel Continentals spa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ligger i ett vackert sekelskifteshus bara tre minuter från tågstationen.

Spaupplevelserna är många på Hotell Continental. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vad sägs om utomhusbad i varm källa, fotbad, infrabastu, basturum, sinnenas rum, gym och relaxrum med sköna vilstolar? Lägg därtill ett stort utbud av behandlingar för alla sinnen. Te, frukt och vatten finns att tillgå.

Hotel Continental Relax & Spa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. bidrar till din sköna och avkopplande spastund genom att hålla en åldersgräns på 18 år.

Unik spamiljö

Under de vackra valven är du omgiven av hotellets omsorgsfullt bevarade arkitektur och hittar en skön sinnesro. Det här är en plats för att bara vara och släppa alla måsten för en stund. Om du bor på hotellet märker du också av den härliga miljön. Rummen är individuellt inredda med kakelugnar, stuckatur och tegelväggar bevarade. Som återkommande gäst är det enkelt att hitta ett favoritrum.

Behandlingar för alla sinnen

Hotel Continental Relax & Spa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder kroppsvårdande behandlingar i samarbete med diplomerade massörer och terapeuter. Många av terapeuterna har grund i den ayurvediska filosofin.

Behandlingarna utförs med stor omsorg om dig som gäst – du är unik och behandlingen utformas efter dina förutsättningar. Du kan njuta av regndroppsmassage, ayurvedisk behandling, hot stone-massage eller en ansiktsbehandling. Det finns också klassiska massagebehandlingar, inpackning och body scrub. Andra mysiga spaupplevelser är private yoga, ångbastu och infrabastu. Sinnenas rum, ett helt mörklagt rum, är uppskattat för möjligheten till återhämtning. Även den varma källan på hotellets fina innegård är populär bland spagästerna.

För den som vill koppla av i sällskap om två finns ett duo-bad med behandling för två personer.

Spapaket

Continental erbjuder flera olika spapaket. Bland annat finns morgonspa med möjlighet att beställa till en lyxig frukost, så energidepåerna fylls på för en härlig dag. Dagspa är för dig som vill koppla av några timmar och njuta av en lugn och skön atmosfär. Då kan du beställa din lunch från den välsmakande spamenyn. Eller varför inte ta ett kvällsspa efter en intensiv dag? Då ingår även middagsbuffé.

Mer spa och wellness

Guldkorn

Mer av Halmstad