The Spa på Hotel Tylösand

The Spa på Hotel Tylösand är prisbelönt och lyxigt spa, med storslagen utsikt och förstklassigt läge. Havet ligger precis utanför fönstret och panoramavyn över sanddynerna suddar ut gränsen mellan inne och ute.

På det populära spahotellet Hotel Tylösandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster får du garanterat en avlopplande och inspirerande upplevelse. Här finns allt under ett tak: flera restauranger, moderna hotellrum och Sveriges största konstgalleri. The Spa listas ofta som ett av Sveriges bästa spa.

Spaupplevelserna överraskar, inspirerar och släpper loss mycket kreativ energi. På spat är det okej att skratta och ha kul samtidigt som du unnar dig avkoppling och njutning.

Poolområdet

På entréplan hälsas du välkommen in till stora poolen med swim in-film, bubbelpooler, gemensam bastu och kallbad. I poolbaren finns förfriskningar och läckra hälsotilltugg för mer energi.

Happy Lounge

Namnet avslöjar upplevelsen och själva känslan infinner sig allteftersom tankarna skingras och välbefinnandet börjar sprida sig i kroppen. På övre plan är åldersgränsen 15 år. Avkopplingen är total och livet känns rättvist. Njut av utomhus- och feelgoodpool, fotbad, ångbastu, softsauna, dusch, vilorum, fitnessområde och spaterass med magnifik utsikt. Tillsammans med kallt och bubbligt i glaset känns avkopplingen kunglig.

Det lilla extra

Vill du lyxa till det lite extra finns en spashop och Sveriges första spalabb. Tillsammans med ditt sällskap mixar och tillverkar du egen skrubb efter hotellets ekologiska recept. Produkten som blir över kan du självklart fortsätta njuta av hemma. Spaboxen med snacks och smörj ger påfyllning till både kropp och själ.

Nytänkande behandlingar

Vad sägs om en halländsk specialitet, ansiktsmasken med grönkål? The Spa var det första spahotellet att erbjuda Shandithimassage, som påverkar kroppens energisystem och ger omedelbar effekt. Tylösands lyxkur adderar ännu mer nytänkande med tranbärsskrubb, ryggmassage i chamgagneolja och inpackning i päronsufflé. Som en förstklassig middag, fast med själen som mottagare. Utöver det kan du förstås också njuta av klassisk massage, detoxbehandling, massage med varma stenar eller mangoinpackning. Ibland för avslappning, ibland för att öka energin och lystern.

Fitnessavdelning

Vill du toppa formen finns en mängd träningspass veckan runt, samtliga tillgängliga för drop-in och kostnadsfritt för dig som spagäst. Åldersgränsen är 15 år, för både passen och gymmet. Träningsdelen har en central roll i spaerbjudandet. I fitnessavdelningen kan du välja mellan instruktörsledda eller virtuella pass där du följer en instruktör på filmduk. Med fyra kilometer lång sandstrand utanför dörren kan du få pulshöjande träning och frisk havsluft samtidigt. Andra träningsformer är yoga, aqua, spinning, zumba, booty med mera.

Mer spa och wellness

Guldkorn

Mer av Halmstad