Deutsch
Dansk

Spa och relax på Tylebäck

Välkommen till en stund av stillhet och ro mitt i naturen. Tylebäck Hotell & Konferens Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har ett fantastiskt läge i strandskogen mellan Tylösand och Frösakull. Här råder lugnet och hela anläggningen är inbäddad i grönska. I vilstolen kan du höra tallarnas sus, fågelkvitter och havets vågor.

Njutbar relaxavdelning

Unna dig en stund i hotellets spa- och relaxavdelning. Den rofyllda stämningen är speciell och det är enkelt att bara vara, njuta av stillhet och samla kraft och energi. På terrassen finns ett lyxigt spabad med massagestrålar för sex personer. Lägg dig i en vilstol och njut av fågelsången. I relaxrummet finns en bastu. När du är uppvärmd efter badet glider du enkelt ner i en av massagstolarna och låter musklerna knådas.

Öppet när du önskar

Spa- och relaxavdelningen förbokas i receptionen och du kan njuta när det passar dig. Som hotellgäst har du fri tillgång till relaxavdelningen. Kommer du över dagen finns ett dagspris. Då ingår lån av badrock, tofflor och badhandduk. Åldersgränsen är 18 år, barn är välkomna att bada i sällskap med vuxen.

Gym

Kanske är Tylebäcks gym Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Sveriges bäst utrustade hotellgym på 225 kvadratmeters yta och många maskiner för dig att träna med. Här finns vikter, skivstång och kettlebells, men också spinningcyklar och det senast tillskottet SkiErg. Som hotellgäst kan du helt kostnadsfritt unna dig ett styrketräningspass när det passar dig. Den morgonpigga kan gymma från klockan 05.00 och den kvällspigga besökaren kan träna fram till 24.00.

Avkopplande naturupplevelser

Med naturen precis utanför fönstret kan du bege dig både till skogen och havet. Vill du motionera på stranden finns en runda på sex kilometer längs havet. Eller genom naturreservat till Möllegård på nio kilometer. Du kan antingen låna gångstavar eller följa med på en guidad tur om så önskas. I detta natursköna område finns många vandringspärlor som du kan njuta av på egen hand eller tillsammans med en guide. Har du inte fått nog av de vackra vyerna kan du enkelt hyra en cykel och ta dig runt. Den prisbelönta cykelleden Kattegattleden går strax utanför hotellet.

Yoga

Hotellet erbjuder yogaklasser Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. några kvällar i veckan. Alla pass går att boka. Lån av yogamatta ingår i avgiften.

Mer spa och wellness

Guldkorn

Mer av Halmstad