English

Sök bidrag och stöd

Är du intresserad av att arrangera ett evenemang eller kanske redan är igång med planeringen. Då kan denna sida vara värdefull för dig, här finns finansiering att söka för olika typer av evenemang. Har du frågor? Vi hjälper dig gärna.

Evenemangsstöd via Destination Halmstad

Destination Halmstad har som uppdrag att bidra till destinationsutveckling genom bland annat evenemang. Viktiga för oss i detta arbete är basen i både idrott och kultur det vill säga föreningarna. Därför gör vi det möjligt för er föreningar att söka evenemangsstöd.

Kulturrådet

Kulturrådet har cirka femtio bidrag att söka, inom områden: litteratur, bild- och formkonst samt museer, musik, teater, dans och nutida cirkus, Skapande skola samt nationella minoriteters kultur.

Riksidrottsförbundet

Riksidrottsförbundet, RF, erhåller idag närmare 2 miljarder kronor i årligt anslag från staten. Majoriteten av pengarna fördelas sedan vidare till framför allt idrottsföreningar och idrottsförbund.

Halmstads kommun

Du som driver en förening eller är kulturproducent i Halmstads kommun har möjlighet att söka bidrag och stöd till din verksamhet. För att söka stöd krävs Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. det att evenemanget gagnar Halmstads kommuns invånare.