Golf och spa i Tylösand

Här kombineras designledande hotellboende med innovativa och högklassiga restauranger, branschledande spa, Sveriges största konstgalleri med inriktning på fotokonst, ett pulserande nöjesliv och det bästa av allt – en av Sveriges bästa golfbanor 300 meter från hotellet. Allt med den vidsträckta Tylösandsstranden precis utanför.

Hotel Tylösandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ägs sedan 1995 av Per Gessle och Björn Nordstrand. Sedan dess har hotellet förvandlats till västkustens mest personligt utformade upplevelsecenter med inriktning på inspiration, välbefinnande och modern popkultur.

Lite mer av det goda med spa

Inne eller ute. Eller både och. På Hotel Tylösands spalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster suddas många gränser ut med upplevelser som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi. En livsbejakande plats där utgångspunkten är ”aaahh!” snarare än ”schhh!”. En miljö som bäddar för gemenskap med andra livsnjutare.

Där det faktiskt är tillåtet att prata, skratta och ha kul. Se en höjdarfilm i poolen, mixa din egen skrubb i vårt mixologilabb, liva upp livsandarna med en ekologisk behandling eller höj pulsen i något av våra många träningspass. Kom in som ditt gamla jag, kom ut som ditt nya.

Golfpaket 1 – Halmstad Golfklubb

I paketet ingår

Pris från 2145 kr/person
  • 1-natts paket från 2145 kr/person i dubbelrum
  • 2-natts paket från 3840 kr/person i dubbelrum
  • 3-natts paket från 5260 kr/person i dubbelrum


Golfpaket 2 – Ringenäs Golfklubb

I paketet ingår

Pris från 1720 kr/person

  • 1-natts paket från 1720 kr/person i dubbelrum
  • 2-natts paket från 2990 kr/person i dubbelrum
  • 3-natts paket från 4185 kr/person i dubbelrum
Erbjudandena gäller för golfsäsongen 2020. Priserna gäller tom 31/10 2019, dock ej under sommarperioden 24/6–18/8. Telefonnummer till hotellet: 035-305 05

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till hotellet, så blir du kontaktad av dem inom kort.


Ankomstdag

Avresedag

Vilket golfpaket önskar ni boka? * (obligatorisk)
Vilket golfpaket önskar ni boka?Golf, andra aktiviteter med mera
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfhuvudstaden

Golfpaket

Golfbanor

Mer av Halmstad