Deutsch
Dansk
English

Höstlov + Halmstad = familjemys

Njut av en höstlovsresa till Halmstad med familjen. Ut i de djupa skogarna, känn den salta vinden längs kusten, utmana varandra i bowling, eller varför inte utforska era kreativa ådror på ett av konstmuseerna.

Upplev hela vår weekendguide för höstlovet eller plocka ut guldkornen som passar dig och din familj. Prova nya aktiviteter eller besök en extra läskig plats. Här finns något för alla!

Höstlovspaket

Boka ett höstlovspaket i Halmstad för hela familjen. Paketen presenteras här när höstlovet 2024 närmar sig.

Vi kunde inte hitta några evenemang med den nuvarande filtreringen.

Foto: SydaProductions, Mostphotos

Weekendguide för höstlovet

Satsa på ett besök i Halmstad under höstlovet. Här kommer ett weekendförslag som innehåller både fartfyllda aktiviteter, naturens lugn och trevliga matställen. Häng med!

Se hela weekendguiden

Fredag

15.00 Ankomst till Halmstad och incheckning på familjevänliga Scandic Hallandia Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller ProfilHotels Halmstad Plaza Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med utsikt över staden. Fler hotelltips hittar du på vår hotellsida.

16.00 Börja helgen med att rasta spralliga ben på hopparken Yoump. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här finns alla möjligheter till att bli expert på att hoppa högt, hoppa långt, hoppa upp för väggar, hjula och volta. Och för dig som vill hoppa riktigt högt och långt kan du ta sats och hoppa rätt ner i Yoump's foampit – ett enormt hav av skumgummi.

18.00 Kombinera middag med aktivitet på O'learys Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i city. Här finns bland annat goda hamburgare, grillrätter, pasta och sallader.

20.00 Avsluta middagen med en omgång bowling eller shuffleboard, även det på O'learys. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lördag

09.00 Härlig frukost på hotellet.

10.00 Börja dagen i naturen med digital skattjakt i Virsehatt. Jakten börjar vid bergets fot och ni följer sen en markerad led upp till bergets topp. Ta med telefon eller surfplatta och hjälp karaktären Virse hitta skatter gömda längst vägen. Njut av utsikten och äventyret men pass på, håll utkik efter trollen! Till Virsehatt rekommenderar vi att du tar bilen. Det går bussar till Oskarström, det är sedan cirka fem kilometer att gå, på delvis vältrafikerade vägar, till Virsehatt.

12.00 Lunch på Bastad Burgers. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här serveras streetfood med inspiration från New York och kvalitetskött från Sverige. Utöver hamburgare, cheeseburgare och pannkakor har barnens favorit Chicken Nuggets och Banana Split Fries flyttat in på menyn. I väntan på maten, och för att göra restaurang­upplevelsen roligare, erbjuds gnuggisar och pysselpapper à la Bastard till barnen. Färglägg din skateboard, burgare eller designa en sneaker!

13.00 Strosa runt i Halmstad city och upptäck den mysiga stadskärnan med butiker, caféer och restauranger om vartannat. Finns det mycket spring i benen är ett besök till Norre Katts lekplats med djungeltema perfekt.

15.00 Utmana varandra i någon av alla aktiviteterna på Slottsmöllan – välj mellan gokart Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Halmstad Aktivitetscenter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med laserdome, Prison Island, gladiatorkamp eller Black Pearl Golf.

18.00 Ät kvällens middag på apprestaurangen Pinchos, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. en favorit hos många barn. Här kan ni beställa skojiga alkoholfria drycker och en uppsjö av roliga smårätter inspirerade av världens alla hörn.

20.00 Om energin finns, smit in i biomörkret på Röda kvarn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och avsluta dagen med en riktigt bra film. Eller bara bege er tillbaka till hotellet och kryp ner i de fluffiga sängarna.

Söndag

09.00 Vakna upp till en härlig frukost på hotellet.

10.00 Utforska citynära Galgberget med friluftsmuseum, utsiktstorn, lekplatsen Sagoängen och flertalet stigar i naturskön skogsmiljö.

13.00 Dagens lunch äts förslagsvis på World of Riccardo Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Möllegård. Smarriga focaccias och sallader i lantlig miljö med obligatorisk gelato till efterrätt. Åker du med Hallandstrafiken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. till World of Riccardo och Möllegård behöver du promenera cirka två kilometer till Möllegård. Avsluta helgen med en promenad i Möllegård naturreservat. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Sen är det dags att bege sig hemåt efter härliga dagar i Halmstad. Vi ser fram mot att träffa dig snart igen!

pumpor och stearinljus på en bänk ute i mörker

Foto: Volodymyr Melinyk, Mostphotos

Evenemang och aktiviteter

Under höstlovet arrangeras flera prova-på-aktiviteter för lovlediga skolbarn. Bland annat brukar Halmstad Arena Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuda prova-på av flera olika idrotter. Passa på att prova en ny sport, fiska, lana eller varför inte gå på spökjakt eller bus eller godis i city. Gillar du förresten spökhistorier? Missa då inte vår samling av läskiga platser i Halmstad.

Nedan samlar vi evenemang och aktiviteter för lovlediga barn under höstlovet när höstlovet 2024 närmar sig. För att se alla evenemang i Halmstad under höstlovet kika in i vår evenemangskalender.

Filtrera

 • Bildbeskrivning saknas för evenemanget: Spelcafé
  15 juli – 30 december 2024
  Drakar & Mazariner
  Välkommen till Drakar & Mazariners spelcafé. Här kan du sitta under våra öppettider och spela. Vi har ett brett utbud a...
 • Fri entré
  Bildbeskrivning saknas för evenemanget: Skräckskola: Författarbesök med Tobias Gard
  31 oktober 2024, 10.00–11.00
  Getinge bibliotek
  Vill du veta mer om monster, spöken och varelser som getmannen, Slenderman och Stalo? Var med på vår skräckskola!Tobias...
 • Fri entré
  Bildbeskrivning saknas för evenemanget: Skräckskola: författarbesök med Tobias Gard
  31 oktober 2024, 14.00–15.00
  Stadsbiblioteket i Halmstad
  Vill du veta mer om monster, spöken och varelser som Getmannen, Slenderman och Stalo? Var med på vår skräckskola! Tobia...
Gokarthallen i Halmstad

Gokarthallen. Foto: Gokarthallen

Fler hösttips för lovlediga barn

Ännu fler aktivitetstips hittar du på våra höst- och barnsidor. Önskar du hjälp med att hitta en kombination som passar just din familj? Välkommen att kontakta Halmstad Tourist Center. Under våra öppettider kan du även chatta med oss, klicka på den gröna ikonen ner i högra hörnet så hjälper vi dig snart.

Mer evenemang

Guldkorn

Mer av Halmstad