Hotell

I Halmstad finns hotell där du kan känna den salta brisen från havet. Eller så kan du bo mitt i stadsmyllret och ha nära till shopping, restauranger och nattliv. För den som vill ha närhet till naturen finns flera mysiga hotell. Dessutom kan golfspelaren hitta boende nästan på green.

Hotel Continental Relax och spa i Halmstad

Hotel Continental Relax och spa. Foto: Jeanette Nerman

Citynära

Söker du hotell mitt i city så har du Scandic Hallandia Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med utsikt över både Nissan och Stora torg. Hotellet har dessutom fått Halmstads kommuns Tillgänglighets- och bemötandepris. Lika centralt, längs en av Halmstads fina gågator precis vid Norre Port från 1600-talet, hittar du det anrika Hotell Mårtenson Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med en spännande historia – tanten på taket klingar nog bekant. Hotellet öppnade igen våren 2021 efter en totalrenovering. På andra sidan den gamla stadsmuren, intill vackra Norre Katts park ligger mysiga Clarion Collection Hotel Norre Park. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Mycket centralt beläget, men ändå i utkanten av citykärnan finns trevliga Hotel Amadeus. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På andra sidan Nissan, mellan city och Halmstad C / Resecentrum finns fyra hotell. Mitt emot stationshuset ligger stiliga och anrika Best Western plus Grand hotell. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. För den som söker en kombination av citypuls och avslappnande spa rekommenderar vi Hotel Continental Relax och spa. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Söker du ett alternativ som passar den lite mindre plånboken brukar Hotell & Vandrarhem Kaptenshamn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. vara ett bra val. Granne med Resecentrum ligger det iögonfallande ProfilHotels Halmstad Plaza Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med en fantastisk utsikt över hela Halmstad.

Beläget på shoppingcentret Hallarna, strax intill E6:an, finns Good Morning Halmstad. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Ett bra val för dig som är på genomresa, shoppingsugen eller vill ha nära till Östra stranden. Samtidigt är det inte långt in till centrum för att ta del av citys utbud och den vackra stadskärnan.

Sommaren 2021 öppnade ett nytt och fräscht hotell precis intill Resecentrum, ProfilHotels Halmstad Plaza. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Från hotellets takterass har du en fantastisk utsikt över Halmstad och ut mot havet.

Hotell Tylebäck i Tylösand i Halmstad

Hotell Tylebäck

Havsnära

Det är något speciellt med havet. Ljuset. Ljudet av vågorna som rullar in mot stranden. Möjligheterna till bad i soluppgång, eller solnedgång. I Tylösand hittar du en av Sveriges mest fantastiska stränder. Sommartid kan du möta patrullerande livräddare, här finns dessutom Nordens enda livräddarskola. Bara det ger lite baywatch-känsla.

Hotel Tylösand Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett välkänt och prisbelönat hotell som ligger precis vid stranden. Välrenommerade Tylebäck Hotell och konferens Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ligger också ett stenkast från havet. Havsutsikten är makalös. På Ringenäs Golf, Hotell & Konferens Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Frösakull har du nära både till havet och till golfbanan. I Frösakull hittar du även Halmstad Golfarena, där du inte bara har tillgång till den havsnära utsikten – här finns dessutom Sveriges bästa träningsanläggning för golf.

Tallhöjden hotell och restaurang i Halmstad

Tallhöjden hotell och restaurang

Naturnära

Vill du uppleva naturen på riktigt? Komma nära skogen och dess lugn. Eller vill du kanske njuta av det öppna landskapet som böljar fram med sina åkrar och ängar. I Halmstad kan vi erbjuda allt och lite till.

På vägen mot havet hittar du Halmstad Gårdshotell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där naturen är ditt vardagsrum. I Wapnö finns även Wapnö Gård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och hotell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., som dessutom är ett slott, ligger mitt i den underbara Vapnödalen, med fälten och djuren utanför knuten. Gården har ett eget och unikt ekologiskt kretslopp där god djuromsorg, smakupplevels och hållbar miljö är självklartheter.

Tallhöjden hotel och restaurang Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder vandring, fiske, boende och god mat i en helt unik miljö. Naturreservatet med det berömda Danska fall ligger precis i närheten.

Nissanström kursgård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. bor du i ett naturskönt läge vid Nissan. Även här har du ett fantastiskt naturreservat precis inpå knuten. Här kan du verkligen stressa av. Stakaberg Konferens och gårdshotel Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en lantlig idyll med ekbacken i ryggen och det öppna halländska landskapet nedanför. 

Kvibille Gästgivaregård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. börjar historien redan på 1600-talet. Och är du ostälskare är det platsen för dig. Här finns nämligen Kvibilles alldeles exklusiva ostbutik.

Ringenäs Golf, Hotell & Konferens i Halmstad.

Ringenäs Golf, Hotell & Konferens. Foto: Per Nilsson

Golfnära

Är du golfintresserad och i princip vill bo på golfbanan? Då har vi tre fina anläggningar i Halmstad som kan erbjuda dig den möjligheten.

Bara 15 minuter sydöst om Halmstad, i ett lätt kuperat och naturskönt kulturlandskap med vackra ekar och glittrande vattendrag, ligger Halmstad Tönnersjö Golf. Här kan du sova mitt på golfbanan i någon av stugorna eller varför inte bo i klubbhuset. Det finns dessutom ställplatser om du vill övernatta i din husbil.

Vill du bo både golf- och havsnära kan vi tipsa om två fina anläggningar med en fantastisk utsikt över Kattegatt. Halmstad Golfarena har utsetts till Sveriges bästa träningsanläggning för golf. Här kan du bo Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i det trevliga lilla hotellet, eller rå dig själv i någon av anläggningens stugor. Du kan också stanna över på Golfarenans ställplatser med din husbil eller husvagn. Bara ett golfslag bort ligger Ringenäs Golf, Hotell & Konferens, som kan betraktas som ett hole in one om du är golfare. Du vaknar upp till en makalös havsutsikt och har sedan bara cirka 40 meter till första tee.

Och du, det bästa är att det i Golfhuvudstaden Halmstad finns ytterligare fem golfanläggningar i natursköna miljöer. Så det är bara att ”play on and on and on”!

Hotel Tylösand i Halmstad

Hotel Tylösand. Foto. Pamela.se

Boka hotell i Halmstad

Du kan boka dit boende direkt på anläggningens webbplats. Vill du jämföra priser? Gör en Google-sökning på 'hotell Halmstad' Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Då får du med priser från flera olika bokningstjänster i sökresultatet. Du kan själv anpassa ankomst och avresedatum.

Var finns ledigt just nu

Kika in på vår sida Ledigt boende i Halmstad för att se var det finns ledigt boende just nu, samt under utvalda perioder. Boendeanläggningarna uppdatterar tillgängligheten kontinuerligt.

Mer boende

Mer av Halmstad