Deutsch
Dansk

Laserdome på Halmstad aktivitetscenter

Testat laserdome? Om inte så är det dags! Aktiviteten passar för alla möjliga tillställningar – allt från barnkalaset till kick-offen. Laserdome är både utmanande och roligt och passar såväl ung som gammal. På Halmstad Aktivitetscenter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Slottsmöllan finns en av Sveriges största laserdomebanor.

Spela i lag eller alla mot alla

I laserdome handlar det om att vara snabb, pricksäker och att kunna samarbeta. Iförda sensorförsedda västar och med futuristiska laservapen jagar ni varandra över hinder, uppför ramper och genom mörka gångar. Ni spelar i lag eller alla mot alla, och det går att spela upp till 22 personer samtidigt. Om ni vill vara säkra på att få banan helt för er själva så går det att boka hela hallen för ett slutet sällskap. Passen kan vara i allt från 20 till 60 minuter.

Café och omklädningsrum

Halmstad Aktivitetscenter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns ett mindre café med 20 platser. Om du hyr ett av sällskapsrummen går det bra att ta med egen fika. Det finns gratis omklädningsrum med dusch för både herr och dam, samt skåp där du kan låsa in dina saker för en slant.

Mer sport och aktiviteter

Guldkorn

Mer av Halmstad