Deutsch
Dansk
English

Prison Island på Halmstad Aktivitetscenter

Är du och vännerna laddade för en utmaning utöver det vanliga? Då ska ni göra ett besök på Prison Island Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här kommer ni garanterat att ha roligt, samtidigt som ni får träna på samarbetsförmågan i de olika cellerna! Prison Island finns på Halmstad Aktivitetscenter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.Slottsmöllan.

Perfekta aktiviteten för gänget

Prison Island är den perfekta utmaningen för en kick-off, skolresan med klassen eller en äventyrsdag med familjen eller vännerna. Eller varför inte för svensexan eller möhippan? Oavsett vad för typ av gäng ni är garanteras ni många skratt. Och dessutom kommer samarbetsförmågan garanterat sättas på prov. Prison Island är ett äventyr för alla åldrar, men rekommenderad ålder är från tio år.

Lös problem i cellerna

I cellerna finns en eller flera problem och utmaningar som kräver kreativitet och teamwork. Ni delar upp er i grupper om 3–5 personer. Ett tips är att mixa grupperna – ibland hjälper det att vara en klätterapa och i andra fall underlättar det med bra bollsinne.

Löser ni problemet håvar ni in poängen som cellen motsvarar. Allt styrs av teknik såsom rörelsedetektorer och fotoceller, medan lampor och ljud talar om huruvida ni löser problemet eller inte. Det görs dessutom på tid – lite ”Fångarna på fortet”-känsla med andra ord.

Omklädningsrum och café

På Halmstad Aktivitetscenter finns ett mindre café med 20 platser. Att ta med egen fika går bra om ni hyr ett av sällskapsrummen. Det finns gratis omklädningsrum med dusch för både herr och dam. Mot en mindre kostnad kan du nyttja värdeskåpen som finns både utanför och inne i omklädningsrummen.

Mer sport och aktiviteter

Guldkorn

Mer av Halmstad