Ställplatser för husbil och husvagn

I Halmstad hittar du ställplatser med upplevelser precis runt hörnet. Här är allt nära, oavsett om du vill till stan, naturen, golfen, landsbygden eller havet. Allra bäst är att du kan få allt det på kort tid.

Här presenterar vi ställplatser främst för husbilar, men flera av dem tar även emot husvagnar, exempelvis Skallkrokens hamnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Wapnö gårds ställplatser.

Vi vet att en bra ställplats kan ställa till det. På ett positivt sätt. För trivs du vill du ju komma tillbaka. Så vi hoppas få se dig här i Halmstad – om och om igen. Känn dig alltid välkommen!

Citynära

Vill du ha citypuls och tillgång till det mesta? Då finns det inget bättre än ett citynära läge precis vid vattnet med bara en kort promenad till shopping, restauranger, teater och bio.

Citycamp Halmstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har du Nissan som närmaste granne. Ställplatsen ligger på kajen och har plats för 27 husbilar, 20 av platserna har tillgång till el. Bekvämligheter som finns på ställplatsen: Toalett, färskvattenpåfyllning, tömning av både kassett-toa och gråvatten samt kärl för olika sorters avfall.

Halmstads Segelsällskaps ställplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ligger vid Nissans mynning, drygt en kilometer söder om Halmstads centrum, alldeles invid Västra stranden. Det finns ett tiotal platser för husbilar med tillgång till färskvatten och el. Dusch, toalett, tvättmöjligheter och trådlöst nätverk finns.

Golfnära

Om du är golfentusiast vill vi gärna slå ett slag för ställplatserna vid Halmstads golfbanor. Du kan inte komma mycket närmare ditt intresse. Det är lite grand som ställplatsernas hole in one.

Halmstad Golfarena har tio ställplatser med tillgång till el, färskvatten, toalett och dusch, tömning av gråvatten och toatank. I området finns golfbana, en Sverigeunik inomhusträningsanläggning för golfare, gym, boende och restaurang. Närheten till havet ger den där extra guldkanten.

Haverdals Golfklubb har sex ställplatser med tillgång till el. Ett perfekt ställe om du vill kombinera husbilsresan med naturskön golf på deras 18-hålsbana. Du har dessutom Haverdals fantastiska och fantasieggande naturreservatlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster precis intill.

Tönnersjö Golfklubb har 22 ställplatser vid ranchen. En del på gräs, och en del på grus. Tillgång till el finns. Här finns en naturskön 18-hålsbana med vackra vyer och en utmanande layout. Dessutom finns en 9-håls Pay & Playbana – perfekt för dig som vill testa på att spela golf.

Havsnära

Vill du komma havsnära för att njuta av magiska solnedgångar och havsbris? Drömmer du om att få vakna med en fantastisk havsutsikt? Här kan din dröm bli sann.

I Grötviks pittoreska hamn finns ett antal ställplatser som tillhandahålls av Grötviks segelsällskaplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här kan du njuta av havet och den natursköna promenadstigen Prins Bertils stig. Bredvid ligger Halmstad Wake Park. Det finns toaletter, dusch, tvättstuga och internet. El och vatten ingår i mån av tillgång.

Gullbrannagårdenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en året-runt-öppen camping vackert belägen strax söder om Halmstad. Ställplatserna ligger vackert till i skogsbrynet, centralt men ändå i ett lugnt område. Nära campingen finns en lång, barnvänlig sandstrand. Här finns mysiga och fina vandringsleder och cykelstigar.

Skallkrokens hamnslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster läge har gjort den välbesökt av gästande husbilar och husvagnar. Besökarna uppskattar trakten med dess härliga sandstränder och underbara naturreservat. De tio platserna har tillgång till el, toalett, dusch (handikappanpassat), tvätt, sophantering, latrin- och gråvattentömning.

Strandgårdens Campinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, ett stenkast från havet, finns åtta ställplatser med tillgång till el och servicebyggnad. Hela sommaren är gårdens restaurang, café, kiosk och bageri öppet.

Naturnära

En ställplats på landet innebär djur, böljande odlingsfält och härlig natur. Det är det som är det fina med Halmstad. Livskvaliteten finns alltid nära.

På stadsnära Wapnö gårdlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har du korna in på knutarna. De 50 ställplatserna på grus är öppna året runt för både husbilar och husvagnar. Här kan du titta på kalvar, handla i saluhallen, äta i restaurangen eller vandra i slottsparken. Tillgång till toalett och tömning av gråvatten mot avgift.

Vid Lilla Böslidlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster breder åkrarna ut sig. Väster om bondgården finns det 10 ställplatser på grus. Den är öppen 1 maj – 30 september. Området, som är hundvänligt, ligger bara cirka en kilometer från havet. Det finns möjlighet att tömma gråvatten och toatanken.

Ställplatser och campingar i Halmstad

Listan nedan hämtas från Google My Business.

BK Najaden Ställplats Halmstad

0 omdömen

Ställplats för Husbil Grötvik Hamn

28 omdömen

Citycamp Halmstad

66 omdömen

Ställplats Wapnö

14 omdömen

Gullbrannagården

750 omdömen

Skallkrokens Båtsällskap

118 omdömen

Haverdals Camping

388 omdömen

Lilla Böslid

0 omdömen

Grötviks hamn

21 omdömen

Halmstads Segelsällskap

209 omdömen

First Camp Tylösand-Halmstad

568 omdömen

BK Najaden

37 omdömen

Småbåtshamnen

0 omdömen

First Camp Hagön-Halmstad

651 omdömen

Laxvik Camping

89 omdömen

Skallkrokens Hamn

50 omdömen

Slättåkragården

26 omdömen

Grötviks Segelsällskap

115 omdömen

Mer boende

Mer av Halmstad