Ställplatser för husbil och husvagn

I Halmstad hittar du ställplatser med upplevelser precis runt hörnet. Här är allt nära, oavsett om du vill till stan, naturen, golfen, landsbygden eller havet. Allra bäst är att du kan få allt det på kort tid.

Här presenterar vi ställplatser främst för husbilar, men flera av dem tar även emot husvagnar, exempelvis Holms Golfklubb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Skallkrokens hamn, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Wapnö gårds ställplatser och Haverdals Camping Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi vet att en bra ställplats kan ställa till det. På ett positivt sätt. För trivs du vill du ju komma tillbaka. Så vi hoppas få se dig här i Halmstad – om och om igen. Känn dig alltid välkommen!

Citynära

Vill du ha citypuls och tillgång till det mesta? Då finns det inget bättre än ett citynära läge precis vid vattnet med bara en kort promenad till shopping, restauranger, teater och bio.

På Citycamp Halmstad har du Nissan som närmaste granne. Ställplatsen ligger på kajen och har plats för 27 husbilar, 20 av platserna har tillgång till el. Bekvämligheter som finns på ställplatsen: Toalett, färskvattenpåfyllning, tömning av både kassett-toa och gråvatten samt kärl för olika sorters avfall.

Halmstads Segelsällskaps ställplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ligger vid Nissans mynning, drygt en kilometer söder om Halmstads centrum, alldeles invid Västra stranden. Det finns ett tiotal platser för husbilar med tillgång till färskvatten och el. Dusch, toalett, tvättmöjligheter och trådlöst nätverk finns.

Längs Nissan vid Kajskjulet har BK Najaden ställplatser Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för husbilar, med tillgång till el och vatten. Här står du fin utsikt och kan njuta av kvällssolen, samtidigt som du följer båtlivet från första parkett. Här finns toaletter, duschar, tvättmaskin och torktumlare, tömning av kassett-toa och gråvatten, sopsortering vid miljöstation, gemensamma utrymme med komplett kök samt uteplats vid med tillgång till grill med mera.

Golfnära

Om du är golfentusiast vill vi gärna slå ett slag för ställplatserna vid Halmstads golfbanor. Du kan inte komma mycket närmare ditt intresse. Det är lite grand som ställplatsernas hole in one.

Haverdals Golfklubb har sex ställplatser med tillgång till el. Ett perfekt ställe om du vill kombinera husbilsresan med naturskön golf på deras 18-hålsbana. Du har dessutom Haverdals fantastiska och fantasieggande naturreservat Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. precis intill.

Holms Golfklubb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har sex ställplatser där både husvagnar och husbilar är välkomna. Den ligger på parkeringen bakom restaurangen. Underlaget är asfalt och du har tillgång till el. Deras kuperade och natursköna 18-hålsbanan bjuder på roligt och utmanande spel.

Tönnersjö Golfklubb har 22 ställplatser vid ranchen. En del på gräs, och en del på grus. Tillgång till el finns. Här finns en naturskön 18-hålsbana med vackra vyer och en utmanande layout. Dessutom finns en 9-håls Pay & Playbana – perfekt för dig som vill testa på att spela golf.

Havsnära

Vill du komma havsnära för att njuta av magiska solnedgångar och havsbris? Drömmer du om att få vakna med en fantastisk havsutsikt? Här kan din dröm bli sann.

I Grötviks pittoreska hamn finns ett antal ställplatser som tillhandahålls av Grötviks segelsällskap Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här kan du njuta av havet och den natursköna promenadstigen Prins Bertils stig. Bredvid ligger Halmstad Wake Park. Det finns toaletter, dusch, tvättstuga och internet. El och vatten ingår i mån av tillgång.

Gullbrannagården Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en året-runt-öppen camping vackert belägen strax söder om Halmstad. Ställplatserna ligger vackert till i skogsbrynet, centralt men ändå i ett lugnt område. Nära campingen finns en lång, barnvänlig sandstrand. Här finns mysiga och fina vandringsleder och cykelstigar.

Skallkrokens hamns Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. läge har gjort den välbesökt av gästande husbilar och husvagnar. Besökarna uppskattar trakten med dess härliga sandstränder och underbara naturreservat. De tio platserna har tillgång till el, toalett, dusch (handikappanpassat), tvätt, sophantering, latrin- och gråvattentömning. Platserna förbokas Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Strandgårdens Camping Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., ett stenkast från havet, finns åtta ställplatser med tillgång till el och servicebyggnad. Hela sommaren är gårdens restaurang, café, kiosk och bageri öppet.

Haverdals Camping Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., med bara 10 minuters "trollpromenad" till naturreservatet och havet, finns ställplatser i form av husbilsplatser, husvagnsplatser och quickstop. Det finns servicehus, el, gråvattentömning, lekplats, en liten butik och programaktiviteter under säsong. Öppet april – september.

Naturnära

En ställplats på landet innebär djur, böljande odlingsfält och härlig natur. Det är det som är det fina med Halmstad. Livskvaliteten finns alltid nära.

I Getinge på Göteborgsvägen 725 med närhet till utomhus simbassäng, livsmedelsbutiker, pizzeria samt sjön Nyhaga med strand och brygga hittar du Getinge Ställplats.

På stadsnära Wapnö gård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har du korna in på knutarna. De 50 ställplatserna på grus är öppna året runt för både husbilar och husvagnar. Här kan du titta på kalvar, handla i gårdsbutik, äta i restaurangen eller vandra i slottsparken. Tillgång till toalett och tömning av gråvatten mot avgift. För öppettider se wapnoslott.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vid Lilla Böslid Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. breder åkrarna ut sig. Väster om bondgården finns det 10 ställplatser på grus. Den är öppen 1 maj – 30 september. Området, som är hundvänligt, ligger bara cirka en kilometer från havet. Det finns möjlighet att tömma gråvatten och toatanken.

I vackra Simlångsdalen finns nio ställplatse Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.r för husbilar centralt. Det är en naturcamping med endast tillgång till vatten. Information kring hur man betalar finns på infarten till ställplatsen.

Mer boende

Mer av Halmstad