Deutsch
Dansk

Turista Hemma

Genom Turista Hemma vill vi att alla som bor i och runt Halmstad ska lära känna sin stad bättre och bli mer medvetna och stolta över det som finns att se, göra och uppleva här.

Turista Hemma arrangeras oftast en gång om året.

Turista Hemma grafik

Om Turista Hemma

Turista Hemma är ett projekt som arrangeras av Halmstad Tourist Center, som är en del av Destination Halmstad. Öppnas i nytt fönster. Målsättningen är att få fler Halmstadambassadörer som hjälper oss att sprida och inspirera andra att upptäcka omgivningen. Vi hoppas att alla som bor i och runt Halmstad ska lära känna sin stad bättre och bli mer medvetna och stolta över det som finns att se, göra och uppleva här.

Turista Hemma hade nypremiär våren 2012 och arrangerades fram till 2018 en gång om året. Under sommaren 2020 och 2021 arrangerades istället en längre och pandemianpassad version av Turista Hemma, 2021 under namnet Enjoy Halmstad. I maj 2022 är det åter dags för det klassiska konceptet, en Turista Hemma-helg.

Besöksnäringsföretag

Söker du information som deltagande besöksmål? Kika in på vår bolagssida där information om Turista Hemma finns för alla verksamma inom Halmstads besöksnäring.

Mer evenemang

Mer av Halmstad