Turista hemma

Turista Hemma är dagen då alla Halmstadbor bjuds in för att upptäcka och utforska Halmstad och det fantastiska utbud som erbjuds.

Under 2019 tog Turista Hemma en paus. Om Turista Hemma ska äga rum 2020 är ännu inte beslutat.

Visst finns det massor att uppleva här och ofta mycket mer än vad du först tror. Det är lätt att bli hemmablind och glömma alla fina upplevelser som finns bara runt hörnet. För att du inte ska missa vad Halmstad har att erbjuda så uppmuntrar vi dig till att bli bättre på att turista i Halmstad – turista hemma, helt enkelt.

Turista Hemma äger rum i maj och har sedan nypremiären 2012 lockat ut många nyfikna Halmstadbor. Varför inte ta med dig familjen ut på en trevlig söndagsutflykt för att upptäcka både nya och gamla pärlor?

Besök allt från sevärdheter och upplevelser till boendeanläggningar, restauranger och caféer. Gå en guidad visning eller prova en ny aktivitet? Ta vara på möjligheten och upplev så mycket nytt som du bara kan!

Om Turista Hemma

Turista Hemma är ett projekt som arrangeras av Halmstad Tourist Center, som är en del av Destination Halmstad. Målsättningen är att få fler duktiga Halmstadambassadörer som hjälper oss att sprida och inspirera andra att upptäcka omgivningen. Vi hoppas att alla som bor i och runt Halmstad ska lära känna sin stad bättre och bli mer medvetna och stolta över det som finns att se, göra och uppleva här.

Mer evenemang

Mer av Halmstad