Turista Hemma

Sommarens stora Turista Hemma-satsning är nu avslutad och vi vill tacka alla som engagerat sig. Hoppas att du, som Halmstadbo, har upptäckt flera nya guldkorn och att du, som besöksmål, träffat många nya besökare. Vi ses igen till våren 2021!

Och i väntan på nästa Turista Hemma finns den gedigna checklistan, utmaningarna och alla orienteringarna kvar. Så, sluta inte att upptäcka Halmstads fantastiska utbud men tänk på att dubbelkolla öppettiderna en extra gång innan du ger dig iväg!

Cheklistan

Checklistan

147 besöksmål i nio kategorier. Lyckas du bocka av alla?

En karta med orientering

Orienteringen

17 utflyktsrundor med besöksmål från checklistan.

Utmaningar under Turista Hemma

Utmaningar

Tio utmaningar som får dig att upptäcka än fler sidor av Halmstad.

Logga för Turista Hemma

Om Turista Hemma

Turista Hemma är ett projekt som arrangeras av Halmstad Tourist Center, som är en del av Destination Halmstad. Målsättningen är att få fler Halmstadambassadörer som hjälper oss att sprida och inspirera andra att upptäcka omgivningen. Vi hoppas att alla som bor i och runt Halmstad ska lära känna sin stad bättre och bli mer medvetna och stolta över det som finns att se, göra och uppleva här.

Turista Hemma hade nypremiär våren 2012 och arrangerades fram till 2018 en gång om året. Från våren 2021 kommer Turista Hemma att arrangeras två gånger om året. En gång på våren och en gång på hösten. Under sommaren 2020 arrangerades även en ny version av Turista Hemma.

Mer evenemang

Mer av Halmstad