Diggiloo 2024

  • Musik och konsert
  • Barn och familj
Örjans vall
Diggiloo intar Halmstad och Örjans vall i sommar den 14 juli för att leverera glitter, glamour och fantastisk musik tillsammans med våra mest folkkära artister! Ännu ett år med sprudlande folkfest över generationsgränserna när Diggiloo bjuder på en riktig mega-konsert-show-upplevelse. Och ännu en gång är det en imponerande samling artister som tar plats på scen: Anders Bagge, Lucianoz, Wiktoria, Andreas Lundstedt, Liamoo, Andreas Weise, Elisa Lindström, Jessica Andersson, Lisa Stadell, Saga Ludvigsson, komikern Ann Westin och den nya Idolvinnaren Cimberly Wanyonyi. Det är som bäddat för spännande musikaliska möten, humor, hits och fenomenal spelglädje. Inte minst eftersom vi som vanligt lägger beslag på landets allra skickligaste musiker

ALLA ÄR VÄLKOMNA

Det här är ett event i Halmstad där barn är välkomna. Du har även flera olika biljetter att välja mellan, och vi kan rekommendera ”I det gröna” (ja, biljettypen heter så). Där får du ta med två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Och om du hellre sitter på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Väl inne finns det förstås fika och god mat för stora och små, men också hoppborgar och andra aktiviteter för barn. Och du kan vara säker på att de kommer att uppskatta själva konserten också.

SOMMARENS STORA FAMILJESHOW MED EXTRA ALLT!

Det som började för över 20 år sen, lite skämtsamt under namnet ”Road Star” har i dag vuxit till en älskad nöjesinstitution. Diggiloo – det svenskaste av det svenska, som Midsommar eller Allemansrätten. En folklig tradition, som passar samtliga från vagga till käpp, med några av landets skickligaste musiker och mest folkkära artister. Diggiloo är helt enkelt sommarens absoluta måste, med nåt för hela familjen.

Kontakt och plats

Plats: Örjans vall
Adress: Laxövägen 3, 302 31 Halmstad, Sweden
Arrangör: Krall Entertainment AB

Mer av Halmstad