Kim Wilde (UK)

  • Musik och konsert
onsdag 24 juli 2024 kl. 21.00
Hotel Tylösand - Solgården

Kim Wilde slog igenom på 80-talet med klassikern “Kids In America”. En fullkomlig hit som ledde över 30 miljoner sålda skivor och 14 album. Kim Wilde står för några av 80- & 90-talets mest minnesvärda hits och i sommar kan vi med glädje presentera Kim Wilde på Solgården, Hotel Tylösand i Halmstad, onsdagen den 24 juli.

Kim Wilde dominerade hitlistorna på 80-talet med låtar som Chequered love, Water on glass och den största singeln av dom alla Kids in America. Hon har turnerat med några av världens största artister som Michael Jackson och David Bowie och släppt över 14 album. Kim har dessutom hyllats stort i musikvärlden och vunnit otaliga utmärkelser, bland annat svenska Rockbjörnen för Bästa kvinnliga sångerska och prestigefyllda Brit Awards, British Female Solo Artist. Kim Wilde har turnera jorden runt inför slutsålda arenor. Sist hon spelade i Sverige var år 2022 och då såldes biljetterna slut direkt.

Det kommer att bli en unik nostalgitripp tillbaka till 80-talet med såväl nya som gamla hits. Räkna med högtryck, en hitkavalkad och ”wilde atmosphere” när Kim äntrar Solgårdens scen på Hotel Tylösand i Halmstad den 24 juli.

Åldersgräns: 18 år. Ok 13 år med målsman. Alla behöver giltig biljett!

Biljetter: nojet.se

Kontakt och plats

Plats: Hotel Tylösand - Solgården
Adress: Tylöhusvägen 28, 302 73 Halmstad, Sweden
Arrangör: Nöjet Konsert

Datum och tid

  • onsdag 24 juli 2024 kl. 21.00

Mer av Halmstad