Padel och andra racketsporter

Padel med havsutsikt med polarna, badminton med familjen eller titta på bordtennis på toppnivå? I Halmstad finns Racketsporter för alla.

Vi har ett stort racketcenter i Söndrumshallenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där du kan spela både tennis, badminton, squash och padel. Dessutom finns det flera fristående anläggningar för padel i Halmstad. Både inomhus och utomhus. Faktum är att Halmstad har utvecklats till en av de destinationer med flest padelbanor i hela Sverige. Varav några med en imponerande havsutsikt så som Vilshäradlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Ringenäslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Och fler banor är på gång. Bland anant en inomhushall på Flygstaden.

I Halmstad finns även en av Sveriges mest aktiva bordtennisföreningar HBTKlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med flera SM-guld. Klubben fick ytterligare en skjuts när vi arrangerade Lag-VM i bordtennis på Halmstad Arena 2018.

Kombihallar

Söndrumshallenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är ett fantastiskt samlingsställe för flera olika racketsporter. Här kan du spela både padel, tennis, squash och badminton.

Padelbanor med tak över huvudet

  • Padelcenter i Sannarplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är Hallands största padelhall med 7 st panoramabanor inomhus.
  • Nissan Padelcenterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ligger i Oskarström strax utanför Halmstad hittar du en toppmodern padelhall med fyra inomhusbanor.

Padelbanor i friska luften

Mer sport och aktiviteter

Guldkorn

Mer av Halmstad