Spela bowling i Halmstad

Bowling är en underhållande aktivitet för hela familjen eller kompisgänget. I Halmstad har vi flera banor där ni kan utmana varandra i en härlig match!

Bowla i Halmstad city

O’learys på Storgatan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har åtta bowlingbanor och rekommenderar max fem personer per bana. Vid bokning ingår skohyra. En bowlingrunda är det perfekta avslutet på middagen. O’learys erbjuder dessutom massa andra aktiviteter. Passa på att beställa in lite goda snacks och något läskande från drinkmenyn när ni spelar!

Person tar bowlingklot

Foto: LightField, Mostphotos

Toppmoderna bowlingbanor på Flygstaden

Hos Gomidda Sports & Steakhouse Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Flygstaden kan du kombinera en god bit mat med en runda på någon av de fyra toppmoderna bowlingbanorna. Skor och klot ingår och bowlingen bokas varje heltimme. Även här kan ni spela max fem personer på varje bana. Är ni en större grupp kan speltiden anpassas och förlängas. Här finns även möjlighet att spela både dart och shuffleboard!

Hyr en hel bowlinghall

I Getinge Sporthall finns en modern bowlinghall med fyra banor. Här huserar Getinge Bowlingklubb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., men hallen är också öppen för allmänheten. För rullstolsburna gäster finns en bowlingramp, Gotlandsränna, till hjälp. Bowlinghallen fungerar som en härlig mötesplats. Du kan både hyra enstaka banor och hela bowlinghallen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för exempelvis barnkalas, firmafest eller möhippa!

Mer sport och aktiviteter

Guldkorn

Mer av Halmstad