Golfglädje i city

First Hotel Mårtensonslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster golfpaket är för dig som vill uppleva golfglädje i city. Bo bekvämt i centrala Halmstad med alla sevärdheter och uteliv precis utanför dörren samtidigt som du tar dig till alla golfbanorna på 15 minuter!

Efter avslutad golfrond rekommenderar vi mat och dryck på någon av citys restauranger och uteserveringar som följs av dans och nöje natten lång. I paketen ingår greenfee till de flesta banorna i Golfhuvudstaden. Här kan du välja mellan olika typer av bankaraktärer till exempel; parkbanor, kuperade skogsbanor och banor med vacker havsutsikt. Varmt välkommen att uppleva golfglädjen hos oss!

I paketet ingår

  • Övernattning i Deluxerum/Superior (del i dubbelrum) på First Hotel Mårtensonlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  • Badrock
  • Härlig frukostbuffé
  • En greenfee per övernattning

Pris från

  • 1-dagarsgolfpaket: 1195 kr per person & natt
  • 2-dagarsgolfpaket: 1150 kr per person & natt
  • 3-dagarsgolfpaket: 1100 kr per person & natt

Pristillägg på 150 kr/person/natt under perioden 22 juni – 16 augusti.

Tillval: Det går bra att boka enkelrum mot tillägg.

Erbjudandet gäller under golfsäsongen 2020. Vänligen notera att tillägg tillkommer vid spel på Halmstad Golfklubbs Norra och Södra bana. Telefonnummer till hotellet: 035-17 75 75

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till hotellet, så blir du kontaktad av dem inom kort.


Ankomstdag

Avresedag

Vilket golfpaket önskar ni boka? * (obligatorisk)
Vilket golfpaket önskar ni boka?Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på? * (obligatorisk)
Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på?


Golf, andra aktiviteter med mera
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfhuvudstaden

Golfpaket

Golfbanor

Mer av Halmstad