Deutsch
Dansk
English

Njut av Sportlovet i Halmstad

I Halmstad finns det flera saker du kan njuta och ha kul av under sportlovet. Oavsett om du söker en aktiv eller en lugn semester. Nedan har vi samlat flera tips på aktiviteter för dig med allt från mysiga familjeaktiviteter och sport till avkoppling och god mat.

Du tar dig enkelt runt till alla aktiviteter med hjälp av sportlovsbiljetten. Under hela sportlovet kan alla under 20 år åka i hela Halland med Hallandstrafiken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för totalt 99kr.

Gocart

Foto: Mostphotos, Andy Norris

Familjemys och bus på lovet

För att mysa med familjen på sportlovet finns mängder av saker att välja på. När vintern och snön kommer till Halmstad är vi redo att utnyttja den till fullo. Kika in på vår sida vinter i Halmstad för tips på allt från skidor och skridskor till kalla bad och vacker natur.

För lovlediga barn har vi även tagit fram en guide på aktiviteter som passar lite extra för barn i åldern 7–12 år. Här hittar du både fartfyllda och lugna aktiviteter inne och ute. Prova på gokart, laserdome, Yoump eller besök ett museum och vandra vid ett vackert vattenfall.

Padelrack

Padel med vänner

Det är många som gillar att vara aktiva på ett eller annat sätt under sportlovet. En vanlig sådan aktivitet är givetvis att åka skidor. Men när du är på besök i Halmstad vill vi varmt rekommendera dig att ta tillfället i akt att spela padel. Det har blivit lite av vår grej här. Oavsett årstid. Här erbjuds fina hallar, både i city och utanför. Ta en titt på vår sida Spela padel för härliga tips!

Mamma och barn provar ansiktsmask med gurka

Foto: Mostphotos, LightField

Koppla ner och koppla av

Trots sitt namn är det givetvis inget måste att vara aktiv under sportlovet. För den som bara vill andas ut, slappna av och känna sig helt fri från stress rekommenderar vi ett besök på något av våra härliga spa i Halmstad. Efteråt kommer du att känna dig som en ny människa! Du hittar fler avslappande tips på Spa och wellness.

Äter mat med pinnar

Foto: Mostphotos

Kombinera din aktivitet med ett utsökt restaurangbesök

Halmstads matutbud är brett och fortsätter att växa. Bra mat utgör en väsentlig del av att få en god upplevelse av en ny plats. Kanske du är sugen på italiensk, thailändsk, amerikansk, svensk, dansk, kinesisk eller någon annan typ av mat? Inga problem! På vår sida mat och dryck har vi samlat listor på olika matteam. Är du på jakt efter en restaurang som passar familjens smaker, titta då in på vår restaurangsida.

Sovande familj

Foto: Mostphotos Gabby Baldrocco

Boka boende

Vad vore ett sportlov utan ett bekvämt boende? Lyxigt eller enkelt, slott eller koja - det är helt upp till dig! På vår sida Boende hittar du alla möjliga typer. Välkommen att stanna över i Halmstad! Se var det finns ledigt boende under sportlovsveckorna.

Barn som klättrar

Foto: LightField, Mostphotos

Evenemang och aktiviteter under sportlovet

Nedan samlar vi evenemang och aktiviteter som riktar sig skol­lediga till barn och unga under sportlovet vecka 8. Kalendern fylls på löpande. För dig som har sportlov andra veckor, kan du söka i vår stora evenemangskalender.

Filtrera

Utökad filtrering

Vi kunde inte hitta några evenemang med den nuvarande filtreringen.

Mer evenemang

Guldkorn

Mer av Halmstad