Arenor för minnesvärda upplevelser

Somriga utomhuskonserter på Simstadion Brottet, avgörande ögonblick på Halmstad Arena och intima spelningar på någon av våra barer – Halmstads små och stora arenor bjuder in till en bredd av upplevelser.

Upplevelsestaden Halmstad har ett utbud som varierar med säsongerna. Detta är några av de största evenemangsarenorna som finns i Halmstad.

Musik, teater och underhållning

Halmstad Livelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är konsert- och nöjesarena i Halmstads city. Här finns ett brett utbud av musik, stand up och andra evenemang året om.

Halmstads Teaterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster invigdes redan 1954. I de vackra funkislokalerna arrangeras spelningar, teater, stand up, shower och mycket annat. Högsäsongen är höst, vinter och vår. Då bjudes det på upplevelser i stort sett varje kväll.

Kulturhuset Najadenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är ett hus för musik, dans och kultur i alla dess former. Förutom de evenemang som äger rum här är huset också plats för kommunala verksamheter, studieförbund, föreningar och andra kulturutövare. Det gör att huset sprudlar av kultur.

Sport och mycket mera

Halmstad Arenaöppnas i nytt fönster är en multiarena. Här samsas idrott med mässor, stora shower och konserter. Arenan är bas för omkring 30 föreningar, bland andra Halmstads Bordtennisklubblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, HK Drottlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Halmstad Hammers Hockeylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Hylte/Halmstad Volleybollklubblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Simklubben Laxenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Halmstads Bollklubbs Futsallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Örjans valllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en fotbollsanläggning som är hemmarena för Halmstads BKlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och IS Halmialänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Arenan har anor ända från 1922 men har under tidens gång blivit moderniserad och tillbyggd. Här hålls även konserter.

Under bar himmel

Simstadion Brottet är Halmstads största utomhusbad. Brottet är beläget precis intill havet och stranden. För det mesta finns här fullt med badgäster, men några gånger varje sommar hålls det konserter och evenemang.

Solgården är en del av Hotel Tylösand. Under bar himmel upplever du en fartfylld after beach och konserter med välkända artister. Varje sommarkväll fylls Solgården, precis som sanddynerna utanför, av människor som njuter av solnedgången och härlig musik.

Mer evenemang

Mer av Halmstad