Arenor för minnesvärda upplevelser

Somriga utomhuskonserter på Simstadion Brottet, avgörande ögonblick på Halmstad Arena och intima spelningar på någon av våra barer – Halmstads små och stora arenor bjuder in till en bredd av upplevelser.

Upplevelsestaden Halmstad har ett utbud som varierar med säsongerna. Detta är några av de största evenemangsarenorna som finns i Halmstad.

Musik, teater och underhållning

Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. invigdes redan 1954. I de vackra funkislokalerna arrangeras spelningar, teater, stand up, shower och mycket annat. Högsäsongen är höst, vinter och vår. Då bjuds det på upplevelser i stort sett varje kväll.

Kulturhuset Najaden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är ett hus för musik, dans och kultur i alla dess former. Förutom de evenemang som äger rum här är huset också plats för kommunala verksamheter, studieförbund, föreningar och andra kulturutövare. Det gör att huset sprudlar av kultur.

Sport och mycket mera

Halmstad Arena Öppnas i nytt fönster. är en multiarena. Här samsas idrott med mässor, stora shower och konserter. Arenan är bas för omkring 30 föreningar, bland andra Halmstads Bordtennisklubb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., HK Drott Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Halmstad Hammers Hockey Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Hylte/Halmstad Volleybollklubb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Simklubben Laxen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Halmstads Bollklubbs Futsal Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Örjans vall Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är en fotbollsanläggning som är hemmaarena för Halmstads BK Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och IS Halmia Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Arenan har anor ända från 1922 men har under tidens gång blivit moderniserad och tillbyggd. Här hålls även konserter.

Under bar himmel

Simstadion Brottet är Halmstads största utomhusbad. Brottet är beläget precis intill havet och stranden. För det mesta finns här fullt med badgäster, men några gånger varje sommar hålls det konserter och evenemang.

Solgården är en del av Hotel Tylösand. Under bar himmel upplever du en fartfylld after beach och konserter med välkända artister. Varje sommarkväll fylls Solgården, precis som sanddynerna utanför, av människor som njuter av solnedgången och härlig musik.

Mer evenemang

Mer av Halmstad