Nattklubbar i Halmstad

Efter en dag bland spännande besöksmål och aktiviteter är det dags att ge sig ut i nattlivet. Halmstads nattliv erbjuder något för de flesta smaker, och i vår guide nedan hjälper vi dig hitta rätt.

Boom Boom Room

På Karl den XI:s väg i city finns den populära nattklubben Boom Boom Room. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Den unika miljön bidrar till stämningen – klubben huserar nämligen i en gammal kyrka. Boom Boom Room är populärt både för yngre och äldre personer.

Några gånger under året kör Boom Boom Room "Week's out", en mycket populär after work-klubb som öppnar redan klockan 17.00 och stänger klockan 21.00. Varför vänta till klockan 23.00 i onödan?

Palladium

Halmstads senaste klubbtillskott till nattlivet, Palladium Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Storgatan. Med en bar mitt på dansgolvet, en stor diskokula i taket, rökmaskiner och hög musik är chanserna goda att du inte vill gå hem! Palladium ses som en premiumklubb där gästerna gärna klär upp sig lite extra, men alla stilar är givetvis välkomna!

DJ på nattklubben Palladium i Halmstad

Palladium. Foto: Jonathan Pettersson

O'learys

"En klubb med allt" sammanfattar O'learys Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. sin klubb på ett bra sätt. Med tre barer, dansgolv, DJ, biljard, shuffleboard, bowling, bord och sittplatser så finns här mer eller mindre något för alla humör. På fredagar spelas 80- till 00-talsmusik blandat med hits samt schlager och på lördagar blir det klubbmusik.

Leif's Lounge

En av kanske Sveriges hetaste klubbar hittar du ute i Tylösand på sommaren, beläget precis intill den kända stranden. Klubben Leif's Lounge Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder flera avdelningar med olika typer av musik. Ofta spelas livemusik med DJs som vet hur det ska låta i högtalarna. Förutsättningarna för goda drinkar, skön musik och dans hela natten lång kan knappast vara bättre!

Nattklubb på Leif's Lounge i Tylösand i Halmstad

Leif's Lounge i Tylösand. Foto: Pamela

La Cocaracha

Längs Storgatan hittar du La Cocaracha Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med sin nattklubb Club lacoca. Djs och svalkande drinkar i alla dess former i en skön miljö. Här kan du kombinera en bit mat i restaurangen med pubhäng och dans natten lång. Restaurangen erbjuder bland annat nachostallrikar som är väldigt populära att dela på.

Barnen på nattklubben och restaurangen La Cocaracha

La Cocaracha. Foto: La Cocaracha

Shotluckan

För den som vill prova på shots i alla möjliga konstellationer får inte missa Shotluckan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. En mindre bar där det bjuds på häftiga eldshower i samband med att shotsen förbereds. Det är dessutom originalet, som nu återfinns i flera andra städer runtom i Sverige.

The Fox and Anchor

Med många års erfarenhet av nattlivet i Halmstad lyckas The Fox and Anchor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. fånga pubkänslan för att senare in på småtimmarna förvandlas till ett livat ställe med dansgolf och hög musik. Här erbjuds ett stort ölsortiment och på helgerna spelar ofta liveband. Ett populärt ställe som ofta lockar en något äldre målgrupp, men givetvis är alla välkomna!

Mer mat och dryck

Mer av Halmstad