Julbord i Halmstad

Låt smaklökarna njuta vid ett julbort med goda vänner, familjen eller kollegorna. Här fyller vi löpande på med julbord runt omkring i Halmstad.

Julbord 2019

Julbord på Gomidda

Julshow med Christof & Papa Dee

Fira jul med Gomidda Sports & Steakhouse på Halmstads godaste julbord med den ballaste julshowen presenterad av en av Sveriges mest säljande artister genom tiderna, Daniel Papa Dee Wahlgren tillsammans med Halmstads starkast lysande stjärna Christof Jeppsson Låt dig fröjdas av god mat och fantastisk julstämning.

Tid och plats
Gomidda Sports & Steakhouse kl 18.00
22–23, 28–30 november,
5, 7, 12–14 och 20–21 december

Personer med tomteluva

Halmstads Godaste Jul

Under tre fredagar före jul erbjuder Chalenius & Fredins dig en helkväll där du äter vår smakfulla julmat lagad av våra duktiga kockar på svenska råvaror, självklart från grunden! Du börjar kvällen med ett mysigt glöggmingel vid ankomsten och fortsätter sedan med vårt stora julbord. Vi dukar upp till en stor fest. Under kvällen bjuds du på en fartfylld julshow av Niklas Nilsson med ensemble.
Detta är något duy absolut inte får gå miste om!

Tid och plats
Chalenius & Fredins
29 november
6 och 13 december

Kvinna i glittrig klänning spelar piano

Julfest med Stjärnornalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

För tredje året i rad bjuder Hotel Tylösand på årets mest glittriga och glammiga julfest. Nicola är tillbaka i Restaurang Tylöhus, där hon kommer att vara festens medelpunkt vid pianot. Årets tema går i stjärnornas tecken och musikvalet är såklart inget undantag med stjärnor såsom Queen, ABBA, Lady Gaga och Avicii. Med sin underbara röst och hela säcken full med sånger vi älskar att sjunga med i tar Nicola oss med på en julfest med massor av skön allsång och glada leenden – kort sagt, ett måste för dig som älskar bra musik och mysig julstämning. Samtidigt passar vi förstås på att njuta av vad kökets stjärnor har dukat upp på borden

Tid och plats
Hotel Tylösand kl 18.30
29–30 november
6–7 och 13–14 december

Två artister sitter i sanddynerna

En så mycket bättre jul

Jul och Hotel Tylösand hör ihop som tomtar, skägg och loft - och i år blir det juligare, ösigare och festligare än någonsin. På scen står nämligen Andreas Olsson och Sannex som tillsammans med showens gäst Micke Syd kommer att trumma upp julstämningen till den absoluta kokpunkten. Temat ”En så mycket bättre jul” innebär inte oväntat att Sannex med inspiration från tv-långköraren ”Så mycket bättre” kommer att tolka olika favoritlåtar på sitt eget högst personliga sätt.Allt börjar med underhållning under förminglet och fortsätter medan ni njuter av vårt dignande julbord med massor av härlagade läckerheter. Sedan blir det julshow. Kombinera högtstående musikalitet med lika hög humornivå, stor showarglädje och en rejäl dos klassisk Halmstadpop från de namnkunniga estradörerna på scen.

Tid och plats
Hotel Tylösand kl 19.00
29–30 november,
5–7 och12–14 december

Ringenäs klassiska julbord

Varje fredag till söndag mellan den 29 november till den 15 december dukar vi upp vårt fantastiska julbord på Ringenäs GK i Halland. Ta med dig familjen, kollegorna på företaget eller vännerna, hos oss är alla välkomna!

Tid och plats
Ringenäs Golfklubb
29 november–1 december
6–8 december
13–15 december

Wapnö

Vårt julbord påminner dig om att julens mat är något alldeles extra - en härlig måltid med fantastiska råvaror direkt från vår gård - Farm Dining®. Julbordet serveras i Slottet bland levande ljus och julens alla dofter. Julstämningen är på hög nivå och värmen sprider sig till besökarna.

Tid och plats
Wapnö slott
4–21 december
Utvalda dagar

Svarta Örnshuset

Svarta Örnshuset är en herrgård, vars salar och salonger för tankar och känslor till slott och svunna tider. Hit är du välkommen att avnjuta förstklassig mat och nu till jul både jullunch och julbord.

Tid och plats
Svarta Örnshuset
23 november–21 december

Ulvereds hjorthägn

Letar du ett annorlunda julbord för din familj eller företag, finns det i Ulvered, med mat och miljö i en magisk kombination, där naturen garanterar kvalitén. Ni hälsas välkomna med glögg och pepparkaka vid en härligt sprakande brasa. Julbordet är indelat i tre delar; sill och lite till, kall viltbuffé med skogens vilt lagat med höga smaker, en varm del där vi inte har glömt grönkålen eller Janssons frestelsen ibland glaserade hjortrevben, viltköttbullar med mera. Avslutningsvis serveras ett ”gottebord” och ris á la Malta till kaffet.

Tid och plats
Ulvereds hjorthägn
23–24 november
29–1 december
6–8 december
13–15 december

Julbord

Jullunch Deluxe

Restaurang Tylöhus härlagade jullunch är perfekt att bjuda med kunder eller kollegor på. Lyxigt, effektivt och trevligt med havet som panorama.

Tid och plats
Restaurang Tylöhus, Hotel Tylösand, 12–14
2–6 december
9–13 december

Skaldjur i disk

Bettans julbord med havets delikatesser

Ett exklusivt julbordsalternativ för dig som älskar havets delikatesser. Skaldjur som till exempel hummer, havskräftor, räkor, pilgrimsmusslor, ostron, sushi och mycket annat gott. En gourmetupplevelse!

Tid och plats
Bettans bar, Hotel Tylösand
29–30 november
5–7 december
12–14 december
(fler datum vid förfrågan)

Julbuffe på Tylebäck

Köket dukar upp en välsmakande jullunchbuffë som ett litet smakprov på våra ordinarie julbord. Vi servera mellan 11.30 – 13.30 och den ersätter helt och hållet ordinarie lunchbuffé denna dag.

Tid och plats
Hotell Tylebäck
29 november
6 december
13 december

Skepparstugan

Vi gör om Skepparstugan till en julstuga, och serverar ett mycket smakfullt och fräscht julbord med många hemlagade rätter och råvaror från trakten.

Tid och plats
Skepparstugan i Steninge
23 november–22 december
Alla dagar utom måndag

Scandic Hallandia

Avnjut ett klassiskt julbord eller jullunch på Scandic Hallandia. Vi serverar julmaten mellan 29 november och 20 december. Varmt välkommen!

Tid och plats
Scandic Hallandia
29 november–20 december

Mer mat och dryck

Guldkorn

Mer av Halmstad