Deutsch
Dansk
English

Julbord i Halmstad 2023

Låt smaklökarna njuta vid ett julbort med goda vänner, familjen eller kollegorna. Halmstad erbjuder flera julbord. Både i stan, vid havet och med närhet till naturen.

Här fyller vi på med årets julbord när julen 2023 närmar sig.

Julbord som var 2022

En julkula i en gran

Driftwood

Vi dukar upp ett från grunden hemlagat julbord med klassiker som sill‭, ‬lax‭, ‬kallskuret‭, ‬skinka‭, ‬Jansson‭, ‬långkål‭, ‬rödkål‭, ‬korv‭ & ‬revben samt dessertbord

Tid och plats

The Driftwood i Villshärad
24 november–11 december 2022, torsdagar–lördagar

Musiker vid piano

Pianobar med Josephine Hansson

Välkommen till en riktig klassiker – det stora julbordet i Restaurang Tylöhus med härlagade läckerheter som får det att tindra lite extra i ögonen. Restaurangens kockar sätter alltid en ära i att kunna erbjuda allt ett klassiskt julbord kan fresta med – gärna med den där lilla oväntade twisten som får smaklökarna i extra bra stämning. Och på tal om riktigt skön julkänsla. I år är det låtskrivaren och artisten Josephine Hansson som står för underhållningen i pianobaren. Räkna med härligt sväng, klassisk julmusik och en stämning som får alla på extra gott humör.

Tid och plats

Restaurang Tylöhus, Hotel Tylösand
25 november–17 december 2022, fredagar–lördagar
15 december 2022, torsdag

Hotell Mårtenson med snö framför

Jul på Hotell Mårtenson

Varmt välkomna att stiga in i en oas av jul. Tillsammans med Johan Jureskog kommer vi att skapa ett oförglömligt julbord här på Hotell Mårtenson, mitt i centrala Halmstad. Njut av stämningen tillsammans med en kopp av Franz alldeles egengjorda glögg samtidigt som ni lyssnar till vår fantastiska trubadur. Vi dukar upp en buffé med det allra bästa ett julbord kan erbjuda och som slungar dig tillbaka i minnen från dina bästa julaftonar och självklart med en dessertbuffé lika söt som du är.

Hotell Mårtenson serverar bland annat även jullunch.

Tid och plats

Hotell Mårtenson
25 november–16 december 2022, fredagar
26 november–10 december 2022, lördagar
1 december och 5 december 2022, torsdagar

Julbord

Julbord & Julsharing

En härlig julstämning på STATIONSGATAN44 Mat & Bar där vi serverar både julsharing och julbord. Julsharing består av att man får in julmat i tre serveringar direkt vid bordet. Vi börjar med det kalla, sen blir det varm mat och till sist lite sött. Det klassiska julbordet på STATIONSGATANs vis är gjort med kärlek av kockarna.

Tid och plats

Stationsgatan 44
Julbord: 25 november–17 december 2022, fredagar–lördagar
Julsharing: 28 november–15 december 2022, måndagar–torsdagar

Artister mot en svart bakgrund

Julshow & julbord i Tylösand

Varför kommer tomten att ha stora axelvaddar och en pastellfärgad luva på sig i år? Därför att Hotel Tylösand från den 25 november till den 17 december brakar loss med en julshow i det färgstarka 80-talets tecken, såklart. På scen står nämligen Micke Syd från Gyllene Tider, Tommy Ekman från Freestyle samt Lili & Susie, som tillsammans med toppmusikerna i Lemnells Kapell har slagit in ett extra glittrande julklappspaket av sin hyllade show ”80-talsnatt”.

Tid och plats

Hotel Tylösand
25 november–17 december 2022, fredagar–lördagar
8 december 2022, torsdag

Grane och julpynt mot träbakgrund

Foto: Olena Rudenkof, Mostphotos

Julbord i Ringenäs

Njut av ett klassiskt julbord på Ringenäs i Halmstad. Varje fredag till söndag den 25 november till den 18 december dukar vi upp vårt fantastiska julbord på Ringenäs Golfklubb. Ta med dig familjen, kollegorna på företaget eller vännerna, hos oss är alla hjärtligt välkomna!

Tid och plats

Ringenäs Golfklubb
25 november–18 december 2022, fredagar–söndagar

Skaldjur i en kyldisk

Bettans Jul

Med Tylösandstranden som majestätisk fond är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang där våra matkreatörer förädlar havets läckerheter till en konstfull matupplevelse. Bettans Bar erbjuder ett exklusivt julbordsalternativ för dig som älskar sushi, hummer, havskräftor, ostron, räkor, pilgrimsmusslor och mycket annat gott.

Tid och plats 2022

Bettans Bar, Hotel Tylösand
25 november–3 december fredagar–lördagar
8–17 december, torsdagar–lördagar

Julig dukning på restaurang Skepparstugan

Julbord på Restaurang Skepparstugan

I år serveras ett klassiskt julbord. En generös buffé med sill, lax och kallskuret. Småvarmt och skinka. Ris à la Malta, julgodis och kaffe.

Tid och plats

Restaurang Skepparstugan
25 november–18 december 2022, tisdagar–onsdagar och fredagar–söndagar

Brödlimpa och julpynt

Foto: Olena Rudenko, Mostphotos

Julbord på Hotel Tylösand

Var hittar du bästa julkänslan i år? På Hotel Tylösand, såklart. Vi har laddat med en julshow i 80-talets tecken, i köket har kockarna överträffat sig själva med härlagade läckerheter och till julbordet i Restaurang Tylöhus blir det årets svängigaste underhållning från pianobaren.

Ta med dig vännerna, kollegorna eller familjen och njut av alla härlagade läckerheter som våra kockar har lagt ner sin själ i. Det blir alla julens favoriter, serverade med den där lilla oväntade twisten som får smaklökarna att tindra lite extra. Du missar väl inte årets tomtetåg?

Tid och plats

Hotel Tylösand
25 november–18 december 2022

Julig dukning på Svarta Örnshuset

Svarta Örnshusets klassiska julbord

Känn julstämning i våra vackra salonger och njut av en helkväll med familjen, vännerna eller arbetskamraterna. Vi lagar det mesta själva och i år har kockarna tänkt till för att presentera nya, spännande inslag på julbordet.

Tid och plats

Svarta Örnshuset
Från 26 november 2022, onsdag–lördag

Festklätt barn

Julbord för hela familjen

Härlagat julbord i Restaurang Tylöhus för hela familjen med dans kring granen, jultomte och livemusik med klassiska spelmän. Tips! Missa inte gottebordet fyllt med sötsaker från vårt eget bageri.

Tid och plats

Restaurang Tylöhus, Hotel Tylösand
27 november–18 december 2022, söndagar

Julbock, tända lus och en julstjärna

Gullbrannagårdens Julbuffé

Varmt välkommen att njuta av Gullbrannagårdens julbuffé i en avkopplande miljö. Gullbrannagården serverar julbuffé till bokade sällskap. Möjligheten finns även att kombinera den julinspirerade lunchen med en hel eller halv konferensdag.

Tid och plats

Gullbrannagården
28 november–19 december 2022

Julbord på Hotel Tylösand

Jullunch i Tylöhus

Välkommen till Restaurang Tylöhus läckra jullunch, där våra kökschefer valt ut sina favoriter från vårt stora julbord. Helt enkelt det bästa av det bästa – och så havsutsikten på det. Perfekt som utgångspunkt för en mysig julträff

Tid och plats

Restaurang Tylöhus, Hotel Tylösand
5–16 december 2022, måndag–fredag

Wapnö slott i vinterskrud

Foto: Wapnö Gård

Julbord på Wapnö slott

På borggården möts du av julmusik, rykande varm Wapnöglögg och i det julpyntade slottet brinner en sprakande brasa. Stämningsfull miljö och god mat och dryck från gården – Farm Dining.

Tid och plats

6–17 december 2022
Wapnö slott

Mer jul i Halmstad

Mer mat och dryck

Mer av Halmstad