Julbord i Halmstad 2021

Låt smaklökarna njuta vid ett julbort med goda vänner, familjen eller kollegorna. Halmstad erbjuder flera julbord. Både i stan, vid havet och med närhet till naturen. Här fyller vi på med allt fler julbord efter hand.

Juldukning

Julbord på Angelini

Njut av ett smakfullt julbord på restaurang Angelini! Vi serverar en ljuvlig trerätters middag med välkomstglögg och pepparkaka, kall buffé samt servering av huvudrätt och dessert.

Tid och plats

Profil Hotels Halmstad Plaza
26–27 november
3–4 december
17–18 december

Pianobar med C-M Carlsson på Hotel Tylösand

Pianobar med C-M Carlsson

Pianobarens obestridliga stjärna C-M Carlsson är tillbaka i Tylösand och rockar loss i Restaurang Tylöhus – kort sagt, ett måste för dig som älskar fantastisk musik och festlig julstämning. Samtidigt som C-M showar vid flygeln passar vi förstås på att njuta av vad kökets stjärnor har dukat upp på borden: en lång rad härlagade julspecialiteter som blandar de klassiska recepten med den där nutida touchen som garanterat får dina smaklökar att tindra ikapp med Vintergatan. Välkommen till ett julfirande med massor av härlig atmosfär, musik, dans och julmaten du har längtat efter.

Tid och plats

Restaurang Tylöhus, Hotel Tylösand
26 november–18 december, fredagar–lördagar
9 december, torsdag

Julig dukning på restaurang Skepparstugan

Julbord på Restaurang Skepparstugan

I år serveras ett klassiskt julbord. En generös buffé med sill, lax och kallskuret. Småvarmt och skinka. Ris à la Malta, julgodis och kaffe.

Tid och plats

Restaurang Skepparstugan
26 november–19 december, onsdagar–lördagar

Julig dukning på Svarta Örnshuset

Svarta Örnshusets klassiska julbord

Känn julstämning i våra vackra salonger och njut av en helkväll med familjen, vännerna eller arbetskamraterna. Vi lagar det mesta själva och i år har kockarna tänkt till för att presentera nya, spännande inslag på julbordet.

Tid och plats

Svarta Örnshuset
Från 26 november

Dukade bord på Halmstad Golfklubb

Julbord på Halmstad Golfklubb

Från den 26 november kommer vi återigen servera Julbord på Halmstad Golfklubb! Varje fredag - söndag kommer julens läckerheter att dukas fram till och med den 19 december. Vid större bokningar har vi självklart möjlighet att erbjuda julbord andra dagar.

Tid och plats

Halmstad Golfklubb
26 november–20 december, fredag–söndag

Skaldjur i en kyldisk

Bettans Jul

Med Tylösandstranden som majestätisk fond är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang där våra matkreatörer förädlar havets läckerheter till en konstfull matupplevelse. Bettans Bar erbjuder ett exklusivt julbordsalternativ för dig som älskar sushi, hummer, havskräftor, ostron, räkor, pilgrimsmusslor och mycket annat gott.

Tid och plats

Bettans Bar, Hotel Tylösand
26 november–4 december, fredagar–lördagar
9–18 december, torsdagar–lördagar

Festklätt barn

Familjejulbord

Härlagat julbord i Restaurang Tylöhus för hela familjen med dans kring granen, jultomte och livemusik med klassiska spelmän. Tips! Missa inte gottebordet fyllt med sötsaker från vårt eget bageri.

Tid och plats

Restaurang Tylöhus, Hotel Tylösand
28 november–19 december, söndagar

Glögg

Asian Bank Office Adventskalender

Varje advent i år kommer vi på Asian Bank Office öppna en adventslucka på våra sociala medier. Varje "lucka" är fylld med ett erbjudande hos oss för att förgylla juletiden.

Tid och plats

Asian Bank Office
28 november– 19 december, söndagar

Julbord på Hotel Tylösand

Jullunch deluxe

Vårt härlagade julbord i ett lite mindre format är perfekt att bjuda med kunder eller kollegor på. Lyxigt, effektivt och trevligt med havet som panorama i Restaurang Tylöhus.

Tid och plats

Restaurang Tylöhus, Hotel Tylösand
6–17 December, måndag–fredag

Julbord på Restaurang Tallhöjden

Julbord på Tallhöjden

Välkomna på årets Julbord på Tallhöjden i Simlångsdalen. Vi erbjuder ett julbord med upplevelse av både nostalgi, överaskningar och storytellning. Julbordet är sedan gammalt både känt och gott med många vilda inslag. Hos oss kan du även boka med övernattning. Övriga dagar bokas in efter förfrågan.

Tid och plats

Tallhöjdens Hotell, Timmerhus & Restaurang
26 november–18 december, onsdagar och fredagar–lördagar

Grane och julpynt mot träbakgrund

Foto: Olena Rudenkof, Mostphotos

Ringenäs julbord

Njut av ett klassiskt julbord på Ringenäs i halmstad. Varje fredag till söndag mellan den 27 november till den 19 december dukar vi upp vårt fantastiska julbord på Ringenäs Golfklubb. Ta med dig familjen, kollegorna på företaget eller vännerna, hos oss är alla hjärtligt välkomna!

Tid och plats

27 november–19 december, fredagar–söndagar
Ringenäs Golfklubb

Wapnö slott i vinterskrud

Foto: Wapnö Gård

Julbord på Wapnö slott

På borggården möts du av julmusik, rykande varm Wapnöglögg och värme från sprakande eld.
Stämningsfull miljö och god mat & dryck från gården – Farm Dining. Restaurangen är öppen för bokade sällskap.

Tid och plats

6–19 december
Wapnö gård

Mer jul i Halmstad

Mer mat och dryck

Guldkorn

Mer av Halmstad