English
Publicerad 18 maj 2022

Comeback för Turista Hemma!

Turista Hemma gör comeback! Efter två år i pandemianpassade format, som har lockat rekordmånga företag att delta, är det dags att damma av det ursprungliga konceptet och dessutom förlänga det från en dag till två!

Den 21-22 maj blir det en helg i sann Turista Hemma-anda. Programmet är fyllt med härliga erbjudanden, aktiviteter och upplevelser hos ett 50-tal olika aktörer. Invånare och besökare får möjlighet att utforska nya guldkorn eller besöka en gammal favorit. Det bästa är att det finns något för alla, små och stora, gamla och unga – och alla upplevelser finns nära. Du inte behöver åka långt för att upptäcka mycket.

– Det känns fantastiskt roligt att äntligen kunna genomföra en riktig Turista Hemma-helg igen. Vi är nog många som har längtat efter det. Det märks inte minst på den stora uppslutningen av besöksnäringsföretag. Nu hoppas jag att folk går man ur huse och tar vara på de här dagarna. Det är lätt att bli hemmablind men Halmstad har så mycket fint att bjuda på, det är ett av skälen till att vi arrangerar detta säger Alexandra Kahts-Winje, destinationssäljare på Destination Halmstad AB.

Det välfyllda programmet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., som brukar vara mycket uppskattat, innehåller allt från visningar, prova-på aktiviteter, tävlingar och smarriga matupplevelser. Söndagen den 22 maj klockan 11.00 drar en stor skattjakt igång - en helt ny programpunkt som vi hoppas ska attrahera besökare. På cirka 20 olika besöksmål göms då en skatt.

Om Turista Hemma

Turista Hemma är ett projekt som arrangeras av Halmstad Tourist Center på Destination Halmstad. Vi hoppas att alla som bor i och runt Halmstad ska lära känna sin stad bättre och bli mer medvetna och stolta över det som finns att se, göra och uppleva här. Målsättningen är att få fler Halmstadambassadörer som hjälper oss att sprida och inspirera andra invånare, och besökare, att upptäcka omgivningen.

Kontakt

Alexandra Kahts-Winje

Destinationssäljare/Destinationsutvecklare
Mobil: 0766-98 57 02. E‑post: alexandra.kahts‑winje@halmstad.se

Länk

All info om Turista Hemma i Halmstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.