Deutsch
Dansk

Leos Lekland

Ett gigantiskt lekland med tusentals kvadratmeter lek, sport och äventyr för hela familjen. Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja med verksamheter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

När vädret sviker eller rastlösheten är för stor är detta rätt ställe för dig med yngre barn. Här finns oändliga möjligheter för barnen att springa, leka, klättra och busa. Låt kreativiteten och leklusten styra bland bollhav, luftkanoner, megabollar och piratskepp, studsmattor och klättertorn.

Testa din smidighet i spindeltornet där det gäller att inte fastna i spindelns krångliga nät eller känn pirret i magen när du glider ner för de branta rutschkanorna. Här finns också en gigantisk vulkan och om du är en skicklig klättrare kanske du kan ta dig upp till toppen och den häftiga rutschkanan. Men glöm inte att se upp för utbrottet!

Runtom i leklandet finns mysiga soffor där ni kan ta det lugnt och se på när barnen leker, om ni inte själva vill hänga med på äventyr vill säga.

Del för de minsta

På Mini World kan de allra minsta barnen leka. Här finns allt som finns i det stora lekandet men i miniatyr, liksom roliga klossar och annat kul som uppskattas av de minsta. Barn under 1 år går dessutom in gratis.

Mat och dryck

I Bistro Leo´s finns ett stort utbud av mat och fika som passar såväl stor som liten. Menyn innehåller bland annat hamburgare, sallad, wraps, toast, korv och pannkakor. För dig som är fikasugen finns givetvis kaffe och något sött där till.

Mer sport och aktiviteter

Guldkorn

Mer av Halmstad