Deutsch
Dansk
English

Shopping i juletid

Behöver du hjälp med julklapparna? När julen 2024 närmar sig samlar vi här julöppettider för de större shopping­områdena i Halmstad, julklappstips och var du hittar de lokala delikatesserna till julbordet.

Presentkortslådor

Köp presentkort

Letar du efter en julklapp till den där personen som har allt eller aldrig önskar sig något speciellt? Då är ett presentkort den perfekta lösningen! Presentkort för Halmstadupplevelser kan du köpa digitalt direkt här på webbplatsen eller på Halmstad Tourist Center.

Inne på Wapnö Gårdsbutik

Gårdsbutiker – smaken av jul

Flera gårdsbutiker har öppet under julen. Passa på att köpa närodlat till julbordet – korvar och skinka, must och glögg med mera. Och glöm inte grönkålen! När julen 2024 närmar sig kan du se julöppna gårdsbutiker för 2024. Nedan får du några tips från 2023.

Julöppna gårdsbutiker julen 2023

Hafi Fabriksbutik

Passa på att besöka Hafi Fabriksbutik under december månad. Sylt, marmelad, glögg och en mängd andra delikatesser står uppdukat och du hittar fina julerbjudanden. Smaken är den bästa gåvan och vi hjälper dig gärna att hitta uppskattade adventspresenter och julklappar. Botanisera bland juliga smaker av saffran, apelsin med mera. Se öppettider på Hafi:s webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Wapnö Gårdsbutik

I Wapnö Gårdsbutik hittar du allt till julbordet och nyårshelgens festligheter. Diskarna är fyllda med produkter från gårdens mejeri, bryggeri och charkuteri; prinskorv, leverpastej, Wapnöskinka, lökkorv, glögg och massor av annat gott. Behöver du en present? Beställ då en julkorg med gårdens delikatesser. Se öppettider på Wapnös webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fungigården Gårdsbutik

Besök gårdsbutiken och handla hem godsaker till julbordet så som färsk ostronskivling eller varför inte presentpåsar till nära och kära. Se Fungigårdens öppettider på Facebook. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Västergårdarna

Välkommen in i stugvärmen hos Västergårdarna i juletid. Här hittar du godbitarna till julens alla härliga måltider såsom korvar, rökta stekar och lammfioler. Dessutom finns ett superfint utbud av styckdetaljer till alla som njuter av att tillaga julens matglädje på egen hand. I våffelstugan fikar du på äkta halländska våfflor, gjorda på halländska råvaror. Allt serverat i en traditionell julig och lantlig miljö. Se Västergårdarnas öppettider på Facebook. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Slättåkra Närproducerat

Till jul blir det extra mysigt i gårdsbutiken. De fyra matproducenterna bakom Slättåkra Närproducerat skapar julstämning med sina lokalt ekologiska råvaror. Besök gårdsbutiken inför jul och botanisera bland hyllor med härliga julvaror. Handla delikatessostar från Hagarnas mejeri, både mjuka krämiga dessertostar och långlagrade hårdostar. Se öppettider på slattakranarproducerat.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Rött glashjärta på Halmstad Tourist Center

Halmstad Tourist Center

Ge bort en upplevelse i julklapp. Kom in till oss på Halmstad Tourist Center så hjälper vi dig med ditt presentkort, vare sig det gäller konserter, affärer eller restaurangbesök. Vi hjälper dig också att hitta dina Halmstadguldkorn under ditt besök – digitalt eller på plats.

Ordinarie tider

  • Måndag – fredag 10.00–13.00
  • Lördag stängt
  • Söndag stängt

Extra öppet och avvikande öppettider julen 2024

Öppettiderna för julen 2024 visas när julen 2024 närmar sig.

Julbelysning i city

Foto: Ander Andersson

Jul i Halmstad City

Halmstad city är som gjort för att promenera och shoppa i. Det upptäcker du snart. Här är det nära till allt. Utbudet är varierat och stadskärnan har mycket av småstadscharm i sig. Det är lätt att bli förälskad i stadens hjärta. Halmstad city arrangerar ofta flera julaktiviteter.

Mer information och senaste uppdateringar på www.halmstadscity.se Länk till annan webbplats.

Ordinarie öppettider

Vissa avvikelser i öppettider kan förekomma för några butiker. Se på halmstadcity.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. för information om vilka. Några helgdagar kring julafton, nyårsafton och trettondedag jul har andra öppettider. Se avvikande tider nedan.

  • Måndag–fredag 10.00–18.00
  • Lördag 10.00-16.00
  • Söndag 12.00-16.00

Extraöppet och avvikande öppettider julen 2024

Öppettiderna för julen 2024 visas när julen 2024 närmar sig.

Paket och granar

Foto: Sosiukin, Mostphotos

Jul på Hallarna

Hallarna erbjuder bekväm shopping för hela familjen. Precis intill motorvägen, vid E6:ans södra infart till Halmstad, ligger köpcentret med ett 80-tal butiker, restauranger och caféer under samma tak. Hallarna arrangerar ofta flera julaktiviteter.

Mer information och senaste uppdateringar på www.hallarna.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ordinarie öppettider

Vissa avvikelser i öppettider kan förekomma för några butiker. Se på hallarna.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för information om vilka.

  • Måndag–fredag 10.00–20.00
  • Lördag–söndag 10.00–18.00

Extra öppet och avvikande öppettider julen 2024

Öppettiderna för julen 2024 visas när julen 2024 närmar sig.

En julkula som hänger i en gran

Foto: Mostphotos, Michael Erhardsson

Flygstadens jul

Flygstaden är ett populärt handelsområde, som ligger i västra Halmstad nära stadens flygplats Halmstad City Airport Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här hittar du över 50 olika butiker att shoppa i – allt från sport och djur till mat och heminredning.

Ordinarie öppettider

Vissa avvikelser i öppettider kan förekomma för några butiker. Se på flygstadenhandel.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för information om vilka.

Vardagar 10–19
Lördagar 10–16
Söndag 11–16

Extra öppet och avvikande öppettider julen 2024

För avvikande öppettider vänligen besök respektive butik i Flygstaden via flygstadenhandel.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..
Juliga shoppingkassar

Foto: Yana Tatevosian, Mostphotos

Stenalyckan

Stenalyckan är ett lååååångt handelsområde som ligger längs E6an och är granne med Hallarna. Och precis som det ska vara med goda grannar så är det lätt att hälsa på. Vill du ha nytt kök? Ny inredning? Nya kläder? Kanske något gott att grilla? Eller du kanske ska fräscha upp huset? Eller så är familjen på lekhumör. Här hittar du det mesta. Och parkeringarna kostar inget. Bland annat finns här: Rust, Jula, Biltema, Stadium outlet, City Gross, Cervera och Byggmax.

Öppettider varierar för alla butiker. Besök respektive butiks webbplats för att få info om öppettider.

Ett rött paket under en gran

Foto: Veronika Lunina, Mostphotos

Jul i Eldsbergabygden

Söder om Halmstad, kring Trönninge, Eldsberga och inåt landet, hittar du Eldsbergabygden. Här finner du en riktigt härlig julstämning. Njut av en massa inspiration och shopping inför jul, allt i en härlig lantlig miljö - här finner ni granar till både slott och koja, julpynt i alla dess former, lokalt odlade julblomster, mängder med julklappstips och gå-bort-presenter till julens festligheter!

Gör en utflykt till oss i Eldsbergabygden, handla lokalt och stöd lokala företagare. Tillsammans håller vi även landsbygden levande!

Företag i Eldsbergabygden

Mer shopping

Guldkorn

Mer av Halmstad