Golf med guldkant

Förena din passion för golf med en härlig vistelse på nyöppnade ProfilHotels Halmstad Plaza Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., där du efter golfrundan summerar dagen i vår trevliga Restaurang Angelini Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

ProfilHotels Halmstad Plaza Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. välkomnar dig till en härlig miljö som har alla förutsättningar för att du och ditt sällskap ska kunna njuta efter en härlig golfrunda.

I hotellets lobby kan du ta något gott att dricka efter rundan innan du besöker vår restaurang Angelini. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. I restaurangen kan du njuta av en god middag där italienska traditioner möter det amerikanska kökets avspända atmosfär, tillagad av säsongens bästa råvaror. Sedan sover ni gott i sköna sängar från Carpe Diem och startar nästkommande dag med en härlig rain-showerdusch samt en generös och näringsrik frukostbuffé! Vi samarbetar med Halmstad GK som är belägen endast 9 km från hotellet, Ringenäs GK samt Haverdals GK.

I paketet ingår

  • En greenfee på valfri golfbana (efter tillgänglighet)
  • En öl eller ett glas vin i vår bar
  • En övernattning i standard dubbelrum
  • Generös och näringsrik frukostbuffé

Pris från 1200 kr/person med del i standard dubbelrum
Pris från 1710 kr för 1 person i standard dubbelrum

Tillval: 3-rättersmiddag i Restaurang Angelini för 450 kr per person.

Erbjudandet gäller fr.o.m. 1 april – 30 september 2022 och i mån av tillgänglighet. Ovan pris är ett från-pris och avser en övernattning per person i delat dubbelrum. Telefonnummer till hotellet: 035-240 10 00

Bokningsförfrågan

Skicka bokningsförfrågan direkt till hotellet, så blir du kontaktad av dem inom kort.


Ankomstdag

Avresedag

Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på? * (obligatorisk)
Vilken eller vilka golfbanor önskar ni spela på?
Golf, andra aktiviteter med mera
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev. * (obligatorisk)
Jag godkänner att Golfhuvudstaden/Destination Halmstad AB och hotellet lagrar mitt namn och adressuppgifter för att kunna skicka ut information och erbjudanden via nyhetsbrev.

Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter
Mer golfpaket

Mer av Halmstad