Deutsch
Dansk

Lunchguide

Är du på jakt efter något snabbt, fräscht och enkelt i farten eller klassisk, vällagad husmanskost? I Halmstad finns flera härliga restauranger att äta din lunch på. Både under vardag och helg.

Många restauranger serverar dagens lunch under vardagar. Halmstadlunch.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. samlar lunchmenyer från flera olika restauranger runt om i Halmstad. Även Halmstad City Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. sammanställer varje vecka en lunchmeny till dig – denna är specialiserad på restaurangerna i city. Nedan har vi valt ut tre lunchställen som erbjuder det där lilla extra på lunchen.

Chalenius & Fredins

En restaurang för matälskare. Är du på jakt efter en lunch i toppklass ska du bege dig till Chalenius & Fredins Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. strax utanför city. Här levererar kocken Martin Fredin välkomponerad husmanskost med en modern touch i en ombonad och trevlig miljö. Sedan restaurangen slog upp portarna i januari 2018 har lunchen blivit en succé, med all rätt. Rätterna är alltid vackert upplagda och lagade på noga utvalda råvaror. Köttet kommer från svenska gårdar, fisken är nyfångad, grönsakerna är fräscha och lokalproducerade. Blir du sugen? Lunchen serveras måndag till fredag klockan 11.30–13.30.

Pio Matsal & Bar i Halmstad

Pio Matsal & Bar. Foto: Stefan Mejllander

Pio Matsal & Bar

Pio matsal och bar Länk till annan webbplats. befinner du dig i en lokal med anor från 1850-talet, med visionen att värna om lokala producenter för en mer levande landsbygd. Här är målet att du ska få en härlig upplevelse med bra service i en skön miljö. Maten är lagad från grunden med närproducerade råvaror, och i menyn samspelar traditionellt och trendigt. Matupplevelsen på Pio förändras ständigt med en växlande meny utifrån säsong.

Franz Bistro

En restaurang med smaker från världens alla hörn. Kliv rakt in i en charmig och vacker miljö vars inredning andas 1920-tal som möter 2020-tal. På Hotell Mårtensons restaurang Franz Bistro Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du avnjuta välsmakande och spännande rätter med inslag från världens alla hörn – lunchtid är inget undantag. Menyn varierar mellan klassiska rätter och nyskapande kreationer tillsammans med kylda drycker som matchas till rätterna som byts ut varje dag. Franz Bistro håller öppet för lunch dagligen från klockan 11.30. Större delen av året kör de lunch & lus, det vill säga lunch utan slut. Bra va?

Publik ser på teater och äter mat

Foto: Anders Sällström

Lunch med underhållning

Några gånger om året kan du äta lunch till trevlig underhållning på Halmstads Teater. Hela utbudet kan du se på Halmstads Teaters webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Runt om i Halmstad erbjuds även underhållning vid lunchtid utan mat. I vår evenemangskalender kan du se om det finns något lunchevenemang som passar just dig.

Fler restauranger

Vill du själv grotta ner dig i restaurangutbudet så har vi samlat flera av Halmstads restauranger på en egen sida.

Mer mat och dryck

Mer av Halmstad